Video: jauhemainen luomiväri + vesi

NUDE

Hei miks mä oon niin huono keksimään otsikoita ja miks mä en osaa alottaa videoita paremmilla sanoilla, kuin "moro vaan kaikille!" No anyway, tässä on nyt mun ihka eka Youtube-video ja sen aihe liittyy juttuun, jonka tein uusimpaan Costumen numeroon. Kerron videolla, miten jauhemaisesta luomiväristä voi tehdä helpommin levittyvän ja kestävämmän sekoittamalla siihen vettä tai ns. fix-suihketta. Samaa kikkaa voi käyttää myös nappiluomiväreihin, jolloin niistä saa irti enemmän pigmenttiä ja väristä tulee intensiivisempi.

[youtube width="640" height="360"][/youtube]

Ja hei, uusin Costumen numerohan ilmestyy huomenna! :)

Seuraa blogiani Facebookissa ja Blogilistalla tai Bloglovin’:ssa!

Kommentit

Tiitu (Ei varmistettu) http://www.tiitula.com

Mä oon käyttänyt tota samaa kikkaa jo pidempään mineraalimeikkivoiteen kanssa, kun sen pöllyäminen on sekä ärsyttävää, että terveydelle pahaksi hengiteltynä. Kopistelen vaan sopivan annoksen purkin kannelle ja sit tiputan sormilla muutaman vesipisaran päälle ja "mössään" meikkisienellä ne ja levitän sit sienellä naamaan nestemäisen meikkivoiteen tapaan. Näin saa myös hieman peittävämmän lopputuloksen nopeammin, kun jauheella ja kabukilla kerrostamalla.

Erika Naakka
NUDE

hei, toi kuulostaakin fiksulta! :) suosittelisin kokeilemaan vielä tuollaisen "fixin" kanssa, saisit sillä varmaan ihan superkestävän meikin!

Kommentoi