Video: kihartimen käyttö

NUDE

Nyt VIHDOIN ja viimein sain tehtyä videon, jota joku teistä lukijoista niin kovasti toivoi ja jota jo tästä postauksesta asti lupailin. Eli uusimmalla Tyyli.comin videolla näytän, miten yhden tuuman, tai oikeastaan millä tahansa, kihartimella oikein kiharretaan. Tästä linkistä pääset Tyyli.comin sivuille katselemaan videota :) Ja kertokaa ihmeessä, mitä tykkäsitte!Follow me / Seuraa blogiani Facebookissa ja Blogilistalla tai Bloglovin’:ssa!

Kommentit

:) (Ei varmistettu)

kiitos, minä ainakin oon toivonut tätä postausta ! näyttää aika simppeliltä että jos itsekkin uskaltautuisi ostamaan kihartimen :)

Erika Naakka
NUDE

kannatetaan! tää on tosi helppo ja varmaan monen mielestä paljon helpompi kuin suoristusrautakiharat.

Sofia (Ei varmistettu) http://forestnails.blogspot.com

Mulla se ei jostain syystä suostunu näyttää sitä :/ Mut oot tosi kaunis ja sun blogi on paras! :D

Erika Naakka
NUDE

voi eih, mikäköhän siinä on :( yritä nyt vielä joskus uudestaan. mut kiitos!

Sofia (Ei varmistettu) http://forestnails.blogspot.com

Se oli muute varmaa se ku oon mobiililla netissä :D

Elli (Ei varmistettu)

Hei vähän tohon kevään lemppareihin liittyen, lähdetkö ihan täysfreesillä naamalla urheilemaan vai laitatko jotain naamaan? Itse oon turhamainenkin mutta myös joskus luin, että ulkona lenkkeillessä olisi hyväkin, että naamassa olisi joku "suoja". Itse oon miettinyt, että kun tulee seuraava tarpeeksi vaalea tosi ohut BB-voide vastaan, niin se tulee sitten naamalla mukana myös lenkkipoluille jatkossa.

Erika Naakka
NUDE

Mua ahdistaa tosi pahasti, jos ihollani on jotain, kun hikoilen. Ainoat jutut, jotka teen aina kun poistun kotoa (ihan mihin tahansa), on kulmien ehostus ja tummien silmänalusten peittäminen. Mutta en mä onneksi silmien alta tai kulmakarvoista hirveesti tietääkseni hikoilekaan :D Muuten siis pidän ihoni mahdollisimman puhtaana ennen urheilua.

Toisaalta nyt, kun sanoit tuosta suojajutusta, niin aloin miettiä, että kumpi olisi hikoillessa iholle pienempi paha; aurinkosuojan antava meikkivoide vai ne ilmansaasteet ja UV-säteily.. Teit mun elämästä just viisi kertaa monimutkaisempaa :D

Elli (Ei varmistettu)

Hups, sori :D

Piukku (Ei varmistettu)

Ihana tutoriali. Mulla on kauhee kiharrusongelma, lieneekö vika sitten raudassa, kun se pötköosa on paljon ohuempi kuin sinulla, hiukset ei tahdo kihartua. Minulla on myös paksut hiukset. Olisiko sinulla jotain suositeltavaa kiharrinrautamerkkiä?

Erika Naakka
NUDE

Onkohan sun rauta sitten tarpeeksi kuuma. Myös isompi kiharrin voisi auttaa. Remingtonilta ja OBH Nordicalta saa hyviä ja aika edullisia kihartimia :)

Piukku (Ei varmistettu)

Hmm, no tuokin voi olla totta, aika pian aloin kyllä kihartaa, mutta rauta oli niin tulikuuma että poltti pienen jäljen sormeen... :) Remingtonia täytyy tsekkailla, Pearl-muotoilurauta olis sokkarilla s-etualessakin!

Erika Naakka
NUDE

Ne Remingtonin kiharruspuikot ei muuten sitten ole ihan aloittelijan vehkeitä. Eli jos olet hiusten kanssa peukalo keskellä kämmentä, niin suosittelisin hankkimaan sellaisen kihartimen, jossa on tuo klipsi, joka pitää hiukset paikallaan. Niin kuin tuo mun kiharrin.

Laura (Ei varmistettu) http://myfastandsweetlifestyle.blogspot.com

Hei kysyisin neuvoa/vihjeitä siitä, kun minulla on korkkiruuvi kiharrin, niin pystytkö tekemään siitä jonkun tutorialin tai onko sulla jo olemassa olevaa videota siitä, kuinka sillä saisi sut luonnolliset kiharat. Oma kihartimeni on siis punainen OBH Nordica ja omistan todella paksut hiukset ja niistä tulee aina semmoset tönköt kiharat. Help Me Please!

Blogisi on muuten aivan täydellinen! Tätä on tosi kiva lueskella (:

Kommentoi