Video: kuinka rajaan silmäni | Video Tutorial: How I do my eyeliner

NUDE

Tämä postaus on omistettu Miikkulaisen-blogin Miialle, joka pyysi videota eyelinerini teosta. Ryhdyin heti tuumasta toimeen ja vaikka touhu näyttää lähes loppuunkuluneen eyelinerin ja yhden käden taktiikan takia ajoittain hieman epämääräiseltä, toivottavasti onnistun hahmottamaan teille, miten jokapäiväinen silmänrajaukseni syntyy. Ja hei, kysymyksiä ja tietysti niitä videotoiveita saa laittaa tulemaan :)

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBE

Kommentit

Lullah

Millä peset tuon Oriflamen pois? Mulla on sen kaa hirvee ongelma, ku kerran tein kunnon jättirajaukset tumman sinisellä The Onein rajaustussilla. Sitten kun puhdistin, käytin vedenkestävänmeikinpuhdistusainetta, kävin saunassa, puhdistin, saunoin lisää ja silti seuraavana aamuna mustelman näköiset viirut yhä luomilla. Miten sen saa irti poistamatta silmäluomia?

Pauliina A. (Ei varmistettu)

Mistä löydät noin kivaa musiikkia sun videoille? :) Ootko ostanut jostain, vai onko joku ilmainen sivusto jota voisit suositella?

Erika Naakka
NUDE

Ne on Youtuben omia ilmaisia biidejä jotka saa lisättyä videoihin samalla kun lataa videon sinne :)

Miia / Miikkulaisen.com (Ei varmistettu) http://www.miikkulaisen.com/

Wau! Kiitos! Olen kyllä nyt niin otettu, kun omistit tämän mulle! <3 :) Aivan täydellinen video ja tuo "piste-vinkki" on loistava. Siitä onkin aikaa, kun oon käyttäny nestemäistä rajausta ja tämän videon innoittamana taidan marssia kauppaan ostamaan jonkun noista. Sählään aina geelimäisen rajauksen kanssa ja tuntuu, että se vie niin paljon aikaa. Muutenkin tuo pieni "wing", jonka teet tuohon on aivan täydellisen mittainen. Ulkomaisissa meikkivlogeissa tehdään niin dramaattisia rajauksia ja en ole löytänyt näihin kultaista keskitietä. Nyt alankin siis opettelemaan rajausta videosi mukaan. Vielä kerran kiitos ja kumarrus! :) T. Blogisi ahkera lukija

Mmmiii (Ei varmistettu)

Ois kyllä kiva jos pystyis tekemään rajauksia, mutta itselläni on sen verran hankala silmänmuoto, että mistään tutoriaaleista ei ole ollut apua :/ Kun on vahva kulmaluu ja vähän pyöreä/mantelinmuotoinen silmä niin on tosi vaikeeta saada tehtyä sitä rajausta niin, ettei se näytä tyhmältä ulkonurkan ryppyjen kanssa.

iitulainen

Sulla on kyllä ihan pettämätön värisilmä näiden sun meikkilookkien kanssa ! tykkään :))

Erika Naakka
NUDE

Voi ei kiitos! :) :)

Kommentoi