Video: kulmakarvarutiinini

NUDE

Olen varmasti monesti toitottanut kulmakarvojen tärkeyttä kasvojen yleisilmeessä ja tämä postaus taitanee jatkaa samaa linjaa :) Mulla ei ole ongelmaa astua kotiovesta ulos ilman silmä- tai pohjameikkiä, mutta kulmakarvojen osalta mulla on siihen pieni kynnys. Jos siis aika on kortilla, panostan mieluummin kulmiini, kuin silmämeikkiin tai ripsariin ja ilman kylmakynää en ikinä lähde illanviettoon.

[youtube width="640" height="360"][/youtube]

Tänään ajattelin täräyttää tänne blogiin piiiitkästä aikaa videon. Kuvasin sen ihan tavallisena arkipäivänä, joten nämä eivät ole mitkään "juhlakulmani". Näin laitan ne siis lähes joka päivä :) Heitelkäähän tänne vain kysymyksiä, jos sellaisia tulee mieleen!

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

Klaudia (Ei varmistettu) http://mrs-glamorous.blogspot.com/

Super !

Erika Naakka
NUDE

Kiitos! :)

Kaisa (Ei varmistettu)

hei mistä voisin löytää ensimmäisenä käyttämääsi kulmakynää, joka on nyx cosmeticsilta? :)

Erika Naakka
NUDE

Omani ostin Pretty.fi:stä, mutta siellä näyttää olevan nyt vain tummempi versio: http://www.pretty.fi/nyx-cosmetics-eyebrow-marker-deep-kulmakyna.html Näköjään nelly.comista näitä myös löytyy molemmissa sävyissä: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/kauneus/meikit/nyx-cosmetics-832/eyebrow-marker-832086-2634/ :)

Nina (Ei varmistettu)

Tää oli tosi hyvä, kiitos. Mä tarvin kanssa tuommoisen NYX:n kynän. Lumenen kynä löytyy ja puuterimainen tuote. Blogien seuraaminen aiheuttaa aina väistämättä rahanmenoa :)

Erika Naakka
NUDE

Blogger made me buy it! :D

E (Ei varmistettu) http://www.kirppisstyle.blogspot.com

Mä tarviin myös tuon tussikynän! Niinkö on, ettei mistään kaupasta Suomessa saa sitä...? :( No katsotaan saanko aikaiseksi nettitilauksen. Sulla on just tosi hyvät kulmat ja oli kiva nähdä, että käytät päivittäin aika paljon vaivaa niiden eteen. Ehkä siis itsekin vielä lisään panostustani tällä saralla!

Olen huomannut, että kaikki naiset jotka kulmiaan ehostavat, tuntevat saman alastomuuden ilman meikattuja kulmia, itsellä myös tämä! Kasvojen tärkein kohta!

http://kirppisstyle.blogspot.fi/2014/01/asiaa-kulmakarvoista.html

Mia (Ei varmistettu)

Kumpi sävy sulla on noista NYX:n kulmakynistä?

Erika Naakka
NUDE

Meinasin sanoa että se vaaleempi, mutta mulla onki Deep! Se on sopiva mun kulmille eli aika tumma :)

hr (Ei varmistettu)

Onko tolle NYXin eyebrow markerille olemassa jotain muuta vastinetta, jota löytyisi ihan jostain suomalaisesta kaupasta? Siis esim. Sokos, Kicks yms?

Erika Naakka
NUDE

no ei ainakaan mun tietääkseni, siksi tuon NYXin tilasinkin. netistä voi hyvin tilata meikkejä, tulevat parissa päivässä mahdollisesti jopa ilman toimituskuluja :)

Erika Naakka
NUDE

MACilla on tussimainen kulmakarvakynä, mutta MACiakaan ei saa, kuin Stockalta.

hr (Ei varmistettu)

No onneksi Turussa on Stocka. :) Pitääpä käydä sieltä käydä katsomassa ja jos ei oo hyvä niin sitten tilata toi NYXin versio.

Makeup by Riina (Ei varmistettu) http://makeupriina.blogspot.fi/

Goshilta löytyy myös toimiva :)

Make up by Riina

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Ihanat kulmat sulla, voi ku voisit tulla meikkaan munki kulmat joka aamu :DD

Essi (Ei varmistettu)

Tosi kauniit kulmat sulla! Miten saat nypittyä niihin noin selvän siiven muodon? Jostain syystä jos itse nypin kulmat ne tulee vain pyöreiks .. :) ( tai kaareviksi)

Makeup by Riina (Ei varmistettu) http://makeupriina.blogspot.fi/

Kyselijöille: GOSH:ilta löytyy ihan vastaavanlaisia tussimaisia "kulmakyniä" montaa eri sävyä vielä. Sokokselta löytyy. :)

Make up by Riina

anny (Ei varmistettu)

Täytyykin tsekata toi Nyxin kynän vaaleempi sävy, että millanen se on. Koska ainakin videolla toi näytti tosi kätevältä ja sillä sai tosiaan piirrettyä sellasia kulmakarvamaisia vetoja.
Itse meikkaan kulmat vaan silloin tällöin. En oo vielä löytänyt sellasta just täydellisen sävyistä kulmien meikkaustuotetta. Mulla on tosi vaalee iho ja vaaleet hiukset mutta luonnostaan aika tummat kulmat. Kulmakynä ei sais yhtään tummentaa mun kulmakarvoja, koska sit näytän jo julmalta. ;D Tai jos se on vähänkin punertava tai edes rehellisen ruskea, niin se paistaa kilometrin päähän.

julia (Ei varmistettu)

Rakastan noita kulmia! Ja hei lisää videoita toi oli ihan mahtava :)

Sofia (Ei varmistettu)

Ihanat kulmat! Mitäs sitten kun mulla on sellaset suht vaaleet ja harvat kulmat? Kulmakynällä yritän jonkinlaiset kulmat taikoa mutta lopputulos näyttää aina jotenkin.. noh parantamisen varaa olisi! :D Olisiko jotain vinkkiä millä sais luonnollisen näköiset kulmat väsättyä? :)

Erika Naakka
NUDE

No ainakin tarvitaan oikeansävyinen ja tummuusasteeltaan sopiva tuote.

M A R T A (Ei varmistettu) http://www.martasfashiondiary.com/
marja (Ei varmistettu)

Tyhmä kysymys, mutta miksi tarvitset kolme eri tuotetta( poislukien geelin)? Mitä eroa jäljessä olisi, jos esim. keskimmäisen kulmakynän jättäisi pois?

Stella (Ei varmistettu) http://stelliinous.blogspot.fi/

Mulla on ihan sama, ei haittaa vaikka muuta meikkiä ei ole mutta ilman kulmakarvojen täyttöä näytän niin... kuolleelta :D Täytyisi varmaan kestovärjää (ja lähes valkoiset ripseni myös) niin pääsisi vähän helpommalla!

Ence BOO (Ei varmistettu) http://enceboo.blogspot.com

Kiitos hyvästä videosta! Itsekin siitä intouduin tilaamaan tuon tussin, Ebaysta löysin edullisimmillaan.

Erika Naakka
NUDE

ai löytyi! mitä maksoi?

Kommentoi