Video: Näin meikkaan kulmakarvani

NUDE

Tein edellisen tähän aiheeseen liittyvän videon (postaus) melkein vuosi sitten, joten lukijan pyynnöstä ajattelin tehdä uuden ja vähän päivitetyn version. Vaikka kulmien ehostamisessa tuotteet pysyvät mulla suurinpiirtein samoina (on kulmakynä/tussi, luomiväri ja geeli), rutiinini on ottanut nykytrendistä tuulta alleen. Eli ero vuosi sitten tehtyyn kulmavideoon on lopputulos, sillä nykyään pidän kulmistani vähän tummempina ja isompina.

Joten tässä se tulee, päivitetty kulmakarvavideo! Muista klikata video HD:ksi ;) Toivottavasti saitte vinkkejä omien kulmienne ehostamiseen. Kuumia kulmakysymyksiä saa heitellä!

FOLLOW / SEURAA: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Kommentit

karoliina (Ei varmistettu)

Hei, kulmiin liittyvä kysymys täällä! Minulla on liian nypityt kulmat joita olen kasvattanut viimeisen vuoden ajan. en siis ole koskenut häntään ja olen nyppinyt vain selkeitä hajakarvoja. Teini-iässä pilatut ´kulmani ovat hyvin epäsymmetriset enkä osaa meikata niistä ollenkaan samannäköisiä, vain toiseen olen jotenkuten tyytyväinen. Voisiko esimerkiksi kosmetologi värjätä kulmiani niin että ne näyttäisivät samalta? Heikompi kulmakarvani ei tunnu kasvavan, saako sitä mitenkään tuuhennettua värjäämällä tms?

Nora L (Ei varmistettu) http://wwwdreamingisbelieving.blogspot.com

Mikä tuuri! Ajattelin juuri maanantaina, että pitäisi katsella youtubesta kulmakarva tutoriaaleja. Ja tähän tuli just sopivasti niin ei tarvitse enää lähteä etsimään! On varmasti suuresti apua omiin tylsiin kulmiini :) x

Erika Naakka
NUDE

Jes no kävipä sit tuuli! :) Toivotaan että musta on jotain apua :)

jenna (Ei varmistettu)

Moikka!

Minulla on jo pitkään ollut ongelmana se, että minulla on vaaleat blondit hiukset, mutta aivan pikimustat kulmakarvat. Oikeasti hiusteni väri on siis myös erittäin tumman ruskea. On vaikeaa meikata kulmia, sillä ne ovat aivan liian tummat ja mielestäni näyttääkin tosi hassulta vaalean tukan kanssa. Voisiko kulmakarvoja vaalentaa? Jos niin millaisilla aineilla ja mistä niitä saa? Tiedän, että kysymys on ehkä todella tyhmä, mutta oikeasti mustat kulmakarvani aiheuttavat pään vaivaa. Olisiko joitain muitakin vinkkejä, miten mustia kulmia saisi näyttämään vaaleammalta? Jos käytän vaaleampaa luomiväriä tai kulmakynää esimerkiksi niin, että haluan paksuntaa kulmakarvojani (ne ovat nimittäin kovin kapeat) niin sekin näyttää erittäin kyseenalaiselta eli sekin on mahdotonta.

Erika Naakka
NUDE

On olemassa myös kulmienvaalennuksia, mutta en tiedä saako niitä Suomesta. Mielestäni myös kampaajat tekee niitä. Mutta lopputulos ei ole kovin pysyvä koska kulmakarvat kasvavat niin nopeasti :/

laa (Ei varmistettu)

itse käytän benefitin gimme brow geeliä vaaleammassa sävyssä vaalentamaan kulmiani :)

meow (Ei varmistettu)

Kiitos videosta! Mun on pitänyt jo jonkin aikaa vähän päivettää omaa tyyliäni meikata kulmakarvoja :) Olen niin kyllästynyt vanhaan ja ehkä vähän huonoon tyyliini. Käytän normaalisti vain kulmakynää ja -geeliä, mutta jos lisäisin komboon vielä vaikka sopivan luomivärin tms., niin lopputulos ei olisi liian "kova" :)

Erika Naakka
NUDE

Joo hyvä idea! :)

Kommentoi