Video: pronssinen silmämeikki

NUDE

Eilen julkaistiin uusin IL-TV-videoni, jossa näytän miten tehdään kultainen ja pronssinen silmämeikki vaikkapa niihin pian koittaviin vanhojen tansseihin. Käykääpä tsekkaamassa video täältä :)
Tässä vielä tuotteet, joita käytin silmämeikissä: Urban Decay Naked-paletti, Half Baked -sävyä koko luomelle ja varjostus Smog- ja Darkhorse-sävyillä. Alaluomen rajauksen tein IsaDoran Eye Shadow Palette, 50 Matte Chocolatesin tummimmalla sävyllä. Yläluomen rajaukseen käytin Maybellinen Master Drama Khol lineria, Dark Brown -sävyä. Ja pohjustuksena tietysti toi Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion.

Ps. Glamglow-kuorinta on nyt arvottu ja voittajaksi selviytyi Jenny Alhonen, onnea! :) Voittajalle on lähetetty sähköpostia.

Kommentit

Lumi (Ei varmistettu)

Meikki on kiva nuorella tytöllä, sopii vaikkapa rippijuhliin tai muihin sellaisiin juhliin, joissa mekko on lyhyt, ja juhlat pääosin päivällä.
Sitä mietiskelin, että onkohan tuollainen meikki hieman liian kevyt monellekin wanhalle? Puvut ovat usein aika massiivisia ja voimakkaan värisiä, joten silmämeikki voisi olla vahvempi.

Makuasioitahan nämä ovat. Käytän arkenakin paljon enemmän meikkiä, kuin tuossa videolla. :)
Kiitos kuitenkin videosta, täytyypä kokeilla teippirajauksia joskus.

Anni (Ei varmistettu)

Aivan ihanat sävyt sulla luomissa tässä meikissä! Videolla sävyt näytti jotenkin vielä ihanimmille kuin näissä kuvissa :) Oliko tuo käyttämäsi tummempi sävy myöskin Naked-paletista? Jos oli niin muistatko sävyn nimeä? Mielestäni tämä meikki jäi ehdottomasti kaipaamaan kunnon punaista huulipunaa, varsinkin jos vanhojen tansseihin tämän meikin laittaisi, niin ilman huulipunaa kokonaisuus jäi jotenkin pliisuksi.Olisi kiva nähdä sulta joskus meikki, mikä olisi tavallista voimakkaampi kuin yleensä teet. Sellainen että laittaisit vahvat rajaukset ylä-ja alaluomelle ja voimakkaammat varjostukset luomiin. :)

Irkku81 (Ei varmistettu) http://irkku81.blogspot.fi

Mulla on itsellä Naked2 paletti ja siinä on vain tuo Half Baked sävy mainitsemistasi, Kokeilin laittaa sävyä Chopper ja Busted sekaisin, niin sain aika samanlaisen lopputuloksen kuin tässä videolla.

Täytyy kommentoida muuten että Iltalehden sivuilla kun on tuon videon "mainos" sivupalkissa, niin näyttää kuin sulle olis laitettu musta pellenenä, kun Iltalehti-TV:n logo tulee just nenän kohdalle...Saisivatkohan jotenkin sen paikkaa vaihdettua?

Erika Naakka
NUDE

haha joo huomasin kanssa ton nenäjutun :D

Reija (Ei varmistettu)

äh saat ton näyttämään niin helpolle :D

Kommentoi