Videotutorial: french twist

NUDE

Mua vähän hävettää tän video sekavuus ja väärä ajankohta. I'm so sorry! Mutta pakko mun oli tämä tänne blogiin laittaa, kun eräälle lukijalle sen lupasin :) Tämä on siis vähän epämääräinen video, jossa näytän miten kampavalkkia käytetään ja joka oli alunperin tarkoitettu Iltalehdelle pikkujoulujen kampausvideoksi. Älkää siis antako pikkujouluhöpinöideni tai kameran tarkennusongelmien häiritä! ;)

[youtube width="640" height="360"][/youtube]

Kommentit

I (Ei varmistettu)

tosi nätti ! saisiko sitä kihara tutoriaalia sillä tuuman kihartimella piakkoin ? :)

Erika Naakka
NUDE

juup, jonossa on ;)

Ella (Ei varmistettu) http://delicacynails.blogspot.fi

Kiitos ihan hirveesti! Tää tuli todellakin tarpeeseen ;))

Paula (Ei varmistettu)

Kuinkahan jämäkkiä nuo kampavalkit on kun mulla on aika paksu ja pitkä tukka? Kampaus näyttää niin kivalta että haluaisin kyllä kokeilla.

Erika Naakka
NUDE

no mutta tarviitko sä sitten edes kampavalkkia? paksu- ja pitkähiuksisethan voi tehdä banaaninutturan ilman mitään valkkeja :)

Paula (Ei varmistettu)

Totta, kunhan vaan osais :D

Johanna (Ei varmistettu) http://divaaniblogit.fi/kotilo/

Hieno samoin kuin viime postauksen vaaleat silmät! :) Sun kuoharinkaatokommentti oli vahingossa päätynyt roskakoriin sivuston toimesta. Törkeetä, että omia dissataan ;)

Erika Naakka
NUDE

Höh, no niinpä! :D

mzk (Ei varmistettu)

Saitko valkin pois ilman mitään takkuuntumisongelmia?:D tai siis kun mä kerran pyöritin pelkän tollasen kamman mun hiuksiin ja meijän äitin piti leikata siitä kammasta kaikki piikit sillee yks kerrallaan pois, koska en saanu sitä enää pyöritettyä takaisin..! Että jos sulla on jotaan vinkkejä?:D:D

Marianne (Ei varmistettu)

Jee kiitos ohjeista, nimimerkillä neiti joka ostaa valkin eikä osaa käyttää sitä!! ja liityn tuohon edeltävään kommenttiin että onko mitää vinkkejä miten sen sais kivuttomasti pois päästä ?

Kommentoi