Videotutorial: seppelekampaus

NUDE

Kesän yksi isoimmista hiteistä ovat ehdottomasti olleet kukalliset hiuspannat, joita olen täällä blogissa hehkuttanut jo muutamankin kerran (tässä ja tässä). Tein toiveidenne mukaisesti tästä seppelekampauksesta kuvallisen tutorialin vähän aikaa sitten ja päätin nyt tehdä vielä yhden version videomuodossa!

Video löytyy Iltalehden Tyyli.com-sivuilta, jonne olen tehnyt erilaisia meikki- ja tukkavideoita. Tämän seppelekampauksen tutorial-videon pääset tsekkaamaan tämän linkin kautta tai klikkaamalla kuvia :)

Kiitos siskolle kampauspäänä olemisesta! :)

Nude-blogi Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

emmi (Ei varmistettu)

Tänä kesänä on blogeissa ollut todella paljon seppelekampauksia ja -tyylejä, mitkä on aivan ihania, mutta noita seppeleitä ei ole enää pariin kuukauteen saanut mistään! Olen etsinyt niitä joka kerta, kun olen kaupoilla pyörinyt (Helsingissä), mutta ei. Jokaikinen Glitter, Accessories, H&M ja muut vastaavat on tyhjänä seppeleistä. Tässä huomaa blogien mahdin, niin hyvässä kuin pahassakin. Olisiko sinulla mitään ideoita mistä niitä saisi tilattua? Tulee kiukku, kun ei voi tehdä tuollaisia ihanuuksia!

Erika Naakka
NUDE

Jumbon Glitteristä löytyi eilen vielä sellaisia avonaisia pantoja, mutta oon kyllä huomannut että aika nopeesti nää on kaupoista huvenneet :/ Mut netistä saa! Esimerkiksi Asokselta: http://www.asos.com/search/Rock--n--Rose-?hrd=1&q=Rock+'n'+Rose+ ja itsekin voi tehdä, niinku tässä blogissa oli tehty: http://colours-and-carousels.blogspot.fi/2013/05/diy-ruusuinen-kukkapanta-kesaksi.html :)

-hanna (Ei varmistettu)

Kiitos, tämä tuli niiiin oikeeseen aikaan, sillä viikonloppuna on häät, joihin haluan juurikin tämän kampauksen laittaa, mutten ollut ihan varma, miten se onnistuu. Nyt videon katsottuani, olen melko varma onnistumisestani, toivotaan niin :)

Erika Naakka
NUDE

Tää on niin helppo, että varmasti onnistuu! :) Kerro sitten, miten ohjeet toimivat.

-hanna (Ei varmistettu)

Tein testikampauksen eilen ja hyvin toimi :) Ilman videota olisin tuskin älynnyt kieputtaa hiuksia ennen pannan alle laittoa, joten video oli selvästi tarpeen :)

Erika Naakka
NUDE

Jee kiva kuulla! Hyvä, että tästä oli sulle apua :)

Kommentoi