Videotutorial: strobing

NUDE

Itse en ole kovinkaan innokas kasvojen varjostaja, joten olen todella tykästynyt strobing-meikkaustrendiin. Tässä kasvojen varjokohtia ei korosteta ollenkaan, vaan keskitytään vain kasvojen korkeimpiin kohtiin. Poskipäiden, kulmaluun, nenänselän, amorinkaaren ja leuan korostaminen muotoilevat kasvoja ja saavat ilmeen virkeäksi ja heleäksi. Tuntuukin, että strobing tekevät lopputuloksesta nuorekkaamman, kuin voimakkaat lommoposket ja kapeaksi varjostettu nenä. 

Tällä videolla näytän, miten tällainen superheleä "stroubattu" meikki oikein syntyy. Omat suosikkini ovat tällä hetkellä tuossa videossakin käyttämäni RMS Beauty Cream Eye Shadow, sävy Lunar ja theBalm Mary-Lou Manizer. Tuota RMS Beautya saa muuten Sister Beauty -verkkokaupasta ja koodilla nude-15% saat 15 prossaa alennusta! Toivottavasti tykkäätte ja videotoiveita kaipaillaan vielä lisää! :)

FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBEINSTAGRAM

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana! Tosi hyvän näköinen lopputulos :) Mistä tilaat yleensä tuota Mary-Lou Manizeria?

Erika Naakka
NUDE

Yhden olen tilannut Feeluniquelta, yhden ostin lahjaksi &Other Storiesista ja yhden sain Bangerhead.fistä :)

elisa_annamari

Hei voisitko vinkata muutamat hyvät meikkiblogit? Lähinnä etsin ulkomaalaisia, suomalaiset on jo aika hyvin hallussa :)

elisa_annamari

jes, kiitos :) Menen ensi viikolla Prahaan ja siellä on ainakin kaksi Sephoraa.. Etsin vielä paria juttua ja halusin vähän tutkiskella mitä kauneusblogeista löytyy :) Pankkitili ei kyllä tykkää hyvää...

Toimitus
Toimitus

Tosi hyvä video ja ihana koirakamu siellä taustalla <3

Erika Naakka
NUDE

Kiitos! <3 Hehe ärsyttävästi se ei suostunut pysymään piilossa :D

Sui (Ei varmistettu)

Kerrassaan ihana meikki ja niin hyvin toteutettu video! :) Mikä on tuo kynsilakka? Mätsää niinku nenä päähän huulipunan kans!

Erika Naakka
NUDE

No kynsissä on itseasiassa päällekäkn kahta eri lakkaa :D ekana Lumene Gel Effect, 20 Samettikukka ja Essie, Saturday disco fever :)

mallo (Ei varmistettu)

Ihanan fresh! Täytynee kokeilla kun varjostukset ei meinaa multa onnistua!

Iiriissss (Ei varmistettu)

Moikka! Kiitos, tosi hyvä video. Sun suosituksesta oonkin ostanut jo aiemmin tuon the balmin puuterin :) Kysyisin vielä, että käytätkö strobomeikin kanssa lainkaan poskipunaa? Jos käytät, niin laitatko punan ennen vai jälkeen kuultotuotteen?

Erika Naakka
NUDE

En oikeastaan käytä juuri koskaan poskipunaa, en siis myöskään tässä :D Mutta jos käyttäisin, levittäisin sen ennen kuultotuotetta.

baby girl (Ei varmistettu)

Hyvä video, kiitos paljon! Seuraavana videotoiveena ois baking! :)

Erika Naakka
NUDE

Joo se on jo suunnitteilla! :)

Toystory (Ei varmistettu)

Jee! Tosi kiva video. :) Oon hankkinut itse vasta säästöbudjetin korostustuotteen. Mutta tykännyt lookista niin paljon, että käytän sitä lähes päivittäin. Olis kiva nähdä lisää kampaustutorialseja. Ja välillä sellasia yksinkertasempia meikkauksia, jotka onnistuis vähän suppeammalla tuotevalikoimalla sekä vähän tumpeloltakin meikkaajalta. :)

Löytyisköhän täältä kotiympyröistä noita meikinkiinnityssuihkeita?!? Jotain edullista tietysti.. :)

Erika Naakka
NUDE

Suomesta saa tätä MACia ja lisäksi suihketta myy ainakin Urban Decay :) Molempia saa ainakin netistä tilattua.

Kommentoi