Videotutorial: suoristusrautakiharat

NUDE

Vappuviikonloppu on käsillä ja silloin tuntuu, että meikin ja hiusten suhteen voi tehdä vähän hullumpiakin kokeiluja, vai mitä? No nämä vähän rennommat suoristusrautakiharat eivät ehkä ole sieltä hulluimmasta päästä, mutta osalle hiusten kihartaminen suokkarilla voi olla ihan uusi juttu. Kokeile siis vaikka heti tänä viikonloppuna ja kerro mitä tykkäsit videosta! :)

Huomasitko muuten, että Nuden Facebookissa on käynnissä Cutrin Sensitive -arvonta. Käypä heti osallistumassa! :)

KLIKKAA NUDE SEURANTAAN: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Kommentit

Katja J (Ei varmistettu) https://katjaekaterina.com/

moi, ihana video! mä en osaa tehdä kiharoita... :D mul on suoristusrauta ja kiharrin ja kaikki mitä kiharoihin tarvitaan.. mut en vaan osaa :D

Erika Naakka
NUDE

Hö! mikä siinä sitten mättää? kierrätkö oikeaan suuntaan? :)

 

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html

Oi nuo sun hiukset ovat kyllä vain niin upeat, awws. Kiva video!

Mahtavaa vappua!

-Isla

http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html

Erika Naakka
NUDE

Voi kiitos ja samoin sinne! :)

anno (Ei varmistettu)

Toi kiepautusvaihe pitäis saada hidastettuna videona, menee niin nopeesti ettei perässä pysy... ;D

Erika Naakka
NUDE

Voi ei! Eikö sitä saa sieltä jotenkin hidastettua? Muistanko väärin :D

Hnsu (Ei varmistettu) http://hassutellen.blogspot.fi

Mä en kanssa ole koskaan ymmärtänyt tuota kiepautusta, taas katsoin että waat mitä siinä tapahtui... Mun mielestä helpointa on vaan normaalisti ottaa suortuva rautojen väliin, ja kääntää rautaa. Tosin se vaatiin tukevan otteen raudasta melko ylhäältä, joten apuvälineenä on aina hanska :D Hmm, ehkä munkin pitää tehdä tutoriaali omasta tekniikastani :D

elisa_annamari

Käytätkö jotain muotovaahtoa hiuksissa? Mun tukkaan ei saa kiharoita ilman pohjustuotteita. Hyvään väliin tämä video, ystävän häät ovat kahden viikon päästä ja meinasin tehdä kiharakampauksen sinne :)

Hauskaa vappua!

Erika Naakka
NUDE

Käytän, mutta oikeastaan vain tyvessä. SUoristusraudan kanssa muotovaahdon antama rakenne ja kitka on vähän huonoja, mutta esim. kiharruspuikon tai lämpörullien kaveriksi se käy hyvin :) Ihanaa, jos tästä videosta on jotain apua! Siittä vaan harjoittelemaan :))

Ihanaa vappua myös sinne näin myöhässä! Ja mukavaa kevättä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,

olen harkitsemassa huonon ja halvan suoristusraudan sekä hyvien mutta tilaa vievien lämpörullien korvaamista yhdellä laadukkaalla suoristusraudalla jolla saisi myös tehtyä kiharat. Mikä rauta sulla on kiharoihin käytössä tai mitä suosittelisit?

Kokemukseni mukaan kaikilla raudoilla kihara ei vain onnistu, ainakaan yhtä näppärästi kuin toisilla. Luulin pitkään etten vain osaa kiharrustekniikkaa raudalla mutta kyse on ollut enemmän oman raudan rakenteesta ja kaverin raudalla onnistuin joskus ihan hyvin. Vanhassa raudassa levyt loppuvat kauan ennen raudan muoviosan reunaa, jolloin hiukseen ei saa sitä kulmaa, jolla kihara muodostuu.

Terveisin: pitkäaikainen mutta kauneusasioissa vähän vasurilla menevä lukijasi ^^

Erika Naakka
NUDE

Joo jos munkin pitäisi valita vain yksi kapistus, se olisi juuri suoristusrauta :)

Harmi, että mulla ei ole nyt vuosiin ollut mitään hyvää ja halpaa suoristusrautaa ja olen käyttänyt varmaan siis hyvänen aika kuusi vuotta yhtä ja samaa: Cloud Nine The Touchia https://eleven.fi/cloud-nine-the-touch. Cloud Nine on merkki entisiltä GHD:n suunnittelijoilta eli siis ihan superhyvää laatua ja tosiaan tuo munkin on kestänyt näin sikamonta vuotta! Ja tällä tosiaan onnistuu niin suoristaminen kuin kihartaminenkin :) 

Ja yksi joka voisi toimia on tämä: https://www.gigantti.fi/product/hyvinvointi-ja-terveys/suoristusraudat/ST70E/babyliss-ipro-kiharrin-st70e Tiedän että mun yksi ystävä käyttää tätä suoristamiseen ja kihartamiseen ja molempiinhan se on suunniteltukin :)

Kommentoi