Videotutorial: superhelppo ja nopea juhlanuttura

NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Ibero

Pari viikkoa sitten näytin, miten tehdään peittävä ja heleä pohja Iberon siveltimillä. Nyt yhteistyö saa jatkoa ja tällä kertaa vuorossa on tukka!

Päätin tehdä mahdollisimman helpon kampaustutorialin niille, joilla se kampaajan peukalo on ihan keskellä kämmentä. Ja tietysti tein videon kesän alkavaa juhlakautta silmällä pitäen ;) Apuna tässä videossa ovat Iberon kätsyt kampausvälineet, joilla juhlanutturan tekeminen on entistä helpompaa.

Pohjalla mulla on hieman lainetta, mutta se ei ole ollenkaan pakollinen steppi. Taipuvat latvat vaan on sata kertaa helpompaa piilottaa kampausta tehdessä ja tuntuu, että koko tukkakin asettu paremmin, kun hiuksissa on kiharaa. Lisäksi mulla on yksi klipsipidennys vain, jotta sain vähän täytettä tuohon nutturaan :)

Apuvälineinä tässä videossa mulla on Iberon pinnejä, kumilenkkejä, nutturapidike ja hiuslasso. Nutturapidike ehkä näyttää pelottavalta, mutta sen käyttö on niin helppoa, että nutturan voisi heittää tukkaan vaikka joka arkiaamu. Hiuslasso taas helpottaa kaiken maailman tukkakiepautusten tekoa ja se on itse asiassa ollut itsellänikin ostoslistalla jo vaikka kuinka kauan.

Astetta juhlallisemman tästä ja mistä tahansa kampauksesta taas saa lisäämällä mukaan hiuskoristeita, vaikkapa näitä meikäläisen käyttämiä kristallipinnejä. Iberon valikoimassa on valtava määrä erilaisia krumeluureja aina helmiponnarista kristallihiusklipsuihin.

Eli hei ei muuta kuin treenaamaan ja hei, mä haluan nähdä mitä te saatte aikaiseksi! Eli jos postaat kampauskuvasi Instaan, tägää meikäläinen (@erikanaakka) mukaan :)

Kommentit

JohannaC (Ei varmistettu)

Mää näkkiin taas vaihteeksi haarahiuksia latvoissa.
Vide, mun hiukset ei oo niinku sileet ja ne ei taivu muuhun kun haukeen tai nutturaan. :-(
Mun tukka on punapään, ja se ei vaan toimi.
APUA!
Mutta ISO KIITOS sinulle, mitä määki teen? Tukkani kansa?

Oon kokkeillu kaikkea mitä oot suositellu, Paul Mitchell Skinny Serum X2 ja sit Sebastian Hydre, on käytössä....

AUTA PUNAPÄÄTÄ!!!!!!!!!!

Erika Naakka
NUDE

Nooo koskas olet viimeksi käynyt kampaajalla? Käypä napsaisemassa kaksihaaraiset pois ja pyydä samalla Olaplex-hoito niin jokan siloittuu! :)

Kommentoi