Videotutorial: vastakohtia Anastasia Beverly Hills World Traveler -paletilla

NUDE

Tässä nyt eilen lupailemani tutorial-video. Meikähän on suorastaan innostunut videoinnista, joten kaikenlaisia aiheideoita otetaan nyt vastaan! :)

Kyseinen meikki yhdistää mielestäni kivasti paletin kaksi aika vastakkaista sävyä Moroccon ja Azuren. Olen huomannut Intagramia selaillessani tämän yhdistelmän olleen monelle muullekin bloggaajalle mieluinen :) Sininen saattaa tosin joillekin olla vähän raju väri silmämeikkiin, mutta sen voi korvata esimerkiksi tummalla violetilla.

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + SNAPCHAT (@erikanaakka) + TWITTER

// So here's the video tutorial I promised you yesterday. I think it connects nicely two opposite shades (Morocco and Azure) in the ABH Shadow Couture World Traveler palette. If the blue feels too much for you, try to replace it with deep purple for example :) And hey, I've becoming much more confident in video making and now I need ideas! Please leave your proposals in the comment box below :)

Kommentit

lillil89 (Ei varmistettu) http://lillinelamassa.blogspot.fi

Aivan loistava video, kaikki vaiheet tajusi ja näki selvästi :).

Vihree (Ei varmistettu)

Toive: Haluaisin jo keston, mutta tietysti myös uteliaisuudesta, mitä kaikkea pitääkään tehdä, takia, että videoisit joskus koko paketin pohjustuksesta tekoripsiin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ensinnäkin todella kaunis meikki! Olisi kiva jos selostaisit videolla mitä teet, sellaisia videoita kivempi katsoa ja ne ovat mielenkiintoisempia :)

Lullah

Samaa mieltä selostuksesta ja eritoten perusteluja mm sivellinvalinnoille. Macin siveltimet ovat vielä semmoisella "sitten joskus, kun on varaa" -listalla monilla, joten olisi kiva jos olisi tyyliin "tähän tykkään käyttää hieman harvempaa, pitkäkarvaista sivellintä, nyt käytän *tätä sivellintä*." ja sit et miksi tykkäät semmosta käyttää :) oppii paremmin tuntemaan siveltimien toimintoja.

akii12 (Ei varmistettu) http://windowstuts.net/mobile

There are more window10 user are connect the wireless display on window10. these is the perfect solution on get the information are best for the website.

Kommentoi