Videotutorial: vesiputousletti

NUDE

Joku blogin lukijoista ehtikin jo tiistaina hermostua, koska kiusasin teitä pienellä sneak peek -postauksella vesiputousletistä. Pahoittelut siis aiheuttamastani ahdistuksesta ;D Tänään siis pääsette näkemään myös itse tutorialvideon! 

Tämä kahden suortuvan vesiputousletti on se helpompi versio hauskannäköisestä vesiputousletistä. Ideana on siis kierittää kahta hiussuortuvaa toistensa ympärille ja jokaisella pyöräytyksellä tiputtaa väliin uusi hiusosio päälaelta. No, katso video, niin ymmärrät mitä tarkoitan :)

Itselle tämän tekeminen vaatii vielä meikäläiseltäkin harjoittelua, ja myönnettäköön nyt suoraan, että pari virhettä tuli itsekin tehtyä tähänkin kampaukseen. Mutta videon avulla tämän onnistuu varmasti jokainen tekemään ainakin kaverin päähän! Testaamaan vaan ja Instagramiin kuva hashtagilla #nudeblogi, niin saatan jakaa kuvasi täällä blogissa.

// This is a tutorial video of a two stranded waterfall braid. The subtitles are unfortunately in Finnish but I hope you'll manage to make the braid without the texts :) If you're going to try this on, please use hashtag #nudeblogi on Instagram, so I can share your picture here on my blog!

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

Coterie (Riika W.) (Ei varmistettu) http://www.coterie.fi/

Kiitos Erika, video havainnollistaa hienosti! Näillä opeilla jopa mina saattaisin onnistua ;) Kuten jo Instagramin puolelle kommentoi, kauniilta näyttää.

Erika Naakka
NUDE

No hyvä jos onnistuin avaamaan tätä kampausta niin että joku vaikka onnistuisi :) haluan sitten nähdä todistusaineistoa jos tätä kokeilet! ;)

Neeuli (Ei varmistettu)

Kiitoksia tästä! Ja saman tien harjoittelemaan :)

Erika Naakka
NUDE

Jee! Mä haluun sit nähdä kuvan ;)

Jee jee! Testaamaan. ❤❤❤❤

Tumpula (Ei varmistettu)

Kiitos! video oli hyvin toteutettu ja ehkä muutaman katselukerran innostamana uskaltaudun kokeilemaan tuota itsekin! :D

Erika Naakka
NUDE

Jee! Mä haluan tosiaan sitten nähdä sitä todistuaineistoa ;)

julbeeeeee (Ei varmistettu)

Jee, kerrankin tutoriaali joka sopii varmaan munkin ohuille hiuksille! :) Testiin menee!

Olin ulkomailla ja näin NYX-kaupan, ja nyt tuunkin kiittään sua superisti mainioista vinkeistä! Ostin ensin yhden soft matte lip creamin ja rakastuin siihen niin palavasti, että oli pakko hakea kaks sävyä lisää, mukaan lähti myös valkonen jumbokynä ;) Kaikki ihan nappivalintoja! Tilasin myös vähän aika sitten ekat RT-siveltimet, kun katoin että säkin niistä tykkäsin, ja voi miten mainioita ne on! Myös the Balmin löysin sun kautta ja sekin on ihan erittäin ihana! Pointti oli se että sä kyllä osaat suositella oikeasti hyviä tuotteita, eikä vaan sellasia mitä sulle lahjotetaan ja rahanahneena mainostat. Kiitos siitä ja myös näistä mainioista tutoriaaleista, se kultanen silmämeikki on ihan vakkarikäytössä ;)

Metrikommentti tuli mut ei se mitään! Oot mun lemppari! <3

Erika Naakka
NUDE

Et taida edes arvata kuinka paljon tämä kommentti minulle merkkaa. Suuri kiitos siis päiväni ja viikkoni pelastamisesta <3

Liis (Ei varmistettu)

Ihan mahtavan sävyiset hiukset, tykkään! :)

Kommentoi