Videovinkki: 10 kampausta lyhyille hiuksille suoristusraudalla

NUDE

*sis. mainoslinkkejä

Halusinpa taas pitkästä aikaa jakaa vähän hiusvinkkejä teille, joiden hiukset eivät ylety yli olkien. Milabun mahtavalta kanavalta löytyi taas todella selkeä video, jolla hän näyttää, miten suoristusraudalla voi tehdä erilaisia kiharruksia ja muotoilua lyhyemmälle tukalle. Ja vaikka et niin välittäisi hiusten pitämisestä kiharalla, antaa laine hyvän pohjan myös erilaisille kampauksille.

Toki homma onnistuu ihan tavallisella suoristuraudalla, mutta astetta pienemmät vempeleet voivat olla myös paikallaan. Suoristusrautoja löytyy myös kapeammilla keraamisilla laatoilla, joilloin jälki on tarkempaa ja kiharat pienemmät.

Suoristusrautavinkkejä:

Cera Ceramic Freestyler, 39,60 e, eleven.fi*

Remington S2880 Define & Style -minisuoristusrauta, 21,90 e, Stockmann.com*

Oma lempparini: Cloud Nine The Original Iron, 200 e, eleven.fi*

Kommentit

Tua (Ei varmistettu)

KIITOS tästä vinkistä! Leikkasin juuri pitkästä aikaa polkan ja ideat sen laittamiseen ovat aika vähissä. Tämä kanava menee kyllä seurantaan heti!

Ninneri (Ei varmistettu)

Milabulla on myös huippuja tutoriaaleja polkkamittaisten hiusten lettikampauksiin, oon hakenu sieltä inspistä jo parin vuoden ajan kun on ollu omat ideat vähissä. Plus, kerrankin tubettaja jonka hiukset ovat luonnostaan liukkaat ja ohuemmanpuoleiset -monet ohjeet sopii oman kuontalon laittamiseen täydellisesti! :)

Erika Naakka
NUDE

Siis joo oon mäki seuraillu Milabua ja vuosia, vaikka eri pituiset hiukset meillä onkin! Jotenkin tosi toteutettavissa olevia kampauksia ja kerrankin just ohut ja liukas tukka, eikä joku upea tumma ja paksu joka näyttää täydelliseltä ihan joka suunnasta AINA :D

Erika Naakka
NUDE

Joo kannattaa laittaa! Ja selata myös niitä vanhempia videoita. Löytyy niiiin monta tosi hyvää ja informatiivista!

Mokkka! Kirjoittaessasi lyhyistä hiuksista, huomaathan, että juuri ja juuri olkapäiden yläpuolelle ulottuvat hiukset ovat keskipitkät? Tutoriaali itsessään oli ihan kiinnostava, mutta asioista olisi tärkeää puhua myös niiden oikeilla nimillä. Käsittääkseni lyhyiden hiusten virallinen määritelmä on korvien yläpuolelle ulottuvat hiukset. :)

Kommentoi