Videovinkki: 10 kikkaa silmänrajaukseen

NUDE

Rachel Leary teki nerokkaan videon aina niin hankalasta silmänrajauksen tekemisestä. Rachel jakaa melkein kymmenen vinkkiä miten hommaa voi helpottaa ja pakko myöntää, että tuota kutoskohdasta en ole koskaan kuullutkaan. Nämä vinkit menee meikäläiselläkin testiin! :)

1. Tee silmämeikki ennen pohjameikkiä. Näin voit helposti korjailla silmäkulman rajausta meikinpoistoaineella ja pumpulipuikolla, etkä tule hinkanneeksi pois vaivalla tehtyä pohjameikkiä.
2. Tee myös kulmameikki ennen pohjameikkiä. Kulmien loppuosa antaa oikean suunnan eyelinerillesi. Piirrä se silmäkulmasta yläviistoon kohti kulmakarvojen loppua.
3. Nojaa kyynärpäälläsi johonkin, esimerkiksi pöytään, silmänrajausta tehdessäsi. Näin käsi pysyy vakaana ja meikkaaminen on helpompaa.
4. Älä sulje silmiäsi vaan katso peiliin alaviistoon.
5. Voit kokeilla tehdä aluksi vain lyhyitä viivoja ikäänkuin malliksi tulevalle rajaukselle. Yhdistä katkoviivat sitten kokonaiseksi rajaukseksi. Ja muista aina levittää eyelineriä lyhyitä vetoja käyttäen!

6. Jos ihosi on silmien ympärillä löysä, nipistä ihoa nenän päältä, jolloin saat silmän sisäkulman ja luomen ihon kireäksi. Eyeliner levittyy tällöin tasaisesti, eikä iho mene taitoksille.
7Rajauksen loppuosan eli siiven tekemiseen on parikin kikkaa. Voit käyttää teippiä ikäänkuin muottina, jota pitkin saat tehtyä supertakan rajauksen. Rachel taas käyttää luomiväriä opasteena. Ja luomivärin rajasta hän tekee tarkan pyyhkäisemällä meikinpuhdistusliinalla silmän ulkonurkkaa.
8. Jos rajaus näyttää korjausyrityksistä huolimatta epäsiistiltä, voit peittää ja häivyttää sen rajan mustalla luomivärillä. Näin sinun ei tarvitse pestä koko silmämeikkiä pois ja voit säästää kiireessä monia arvokkaita minuutteja!
9. Viimeistele silmämeikki peiteaineella. Käy läpi rajauksen loppuosan alareuna tasaisella siveltimellä ja peiteaineella. Näin sinun ei tarvitse levittää meikkivoidetta rajauksen lähelle, mikä voisi sutata koko silmämeikin.
10. Ja tietysti hyvät välineet ovat kaiken a ja o. Kokosin kuvaan muutaman oman suosikkini ja lisäksi Rachelin mainitsemia lemppareita. 

Toivottavasti näistä nikseistä on apua! :)

Kommentit

JJM (Ei varmistettu)

Kysymys: Miten rajauksen saa pysymään paikallaan kun taivuttaa ripset? Olen vuosikausia tehnyt rajauksen vasta ripsarin laiton jälkeen, koska muuten se lähtee taivuttimen matkaan. Nyt olen kokeillut kikkailla ja laittanut puuteria ennen rajausta ja rajauksen päälle, mutta vieläkin rajaukset lähtevät suttaantumaan tai rapistumaan kun käytän ripsentaivutinta. Sama ongelma on kajalkynillä, nestemäisellä rajauksella sekä geelirajauksella. Ei mikään maailman suurin ongelma, mutta mietinpähän vain onko tähänkin olemassa jotain niksi-pirkkamaisia vinkkejä :D

Vierailija (Ei varmistettu)

SAMA, ugh miten ärsyttävää se on!

Vierailija (Ei varmistettu) https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

...Tuo Sensain eyeliner on vain niin hyvä!

Erika Naakka
NUDE

Suosittelen silti kokeilemaan myös tuota Viva la Divan eyelineria. Se on mielestäni Sensaita parempi ja hintaa löytyy vain murto-osa :)

Taina L.

pysyykö se hyvin? Mulla myös raskaat luomet, kauheesti kaikkia merkkejä kokeillut ja mikään ei vaan pysy hyvänä.

Erika Naakka
NUDE

Kyllä mulla pysyy ihan yhtä hyvin :)

petraaa (Ei varmistettu)

mun lemppari kans tuo sensain!! <3

Lullah

Ootkos kokeillut vielä Beauty Blenderin Liner.Designeria? Se on semmoinen plektran näköinen pieni kapistus, jonka kolme reunaa ovat vähän erilailla kaarevia, jolloin sitä vasten voi tehdä useamman mallisia rajauksia. Voi käyttää myös huulten rajauksessa apuna. 

Erika Naakka
NUDE

Olen joo mutta en ole saanut sitä ainakaan vielä kyllä toimimaan. Sitä on helppoa käyttää luomivärin kanssa, mutta eyelinerin kanssa ei ole toiminut :/

Vierailija (Ei varmistettu)

Olisi kyllä kiva välillä kuulla ja lukea sunkin postauksia eikä aina näitä muiden referointeja, tuntuu että joka toinen tai kolmas postaus on vaan linkitys jonkun muun bloggaajan/vloggaajan sisältöön. Menetkö vain siitä mistä aita on matalin ja että saat jonkinlaisen postauksen ulos, vai eikö oma materiaali ja inspiraatio riitä tekemään pelkästään omaa matskua? Pakko sanoa että nämä ovat todella ärsyttäviä lukijan näkökulmasta!

Ninneri (Ei varmistettu)

Mä taas oon toista mieltä: tykkään näistä postauksista koska yleensä näiden kautta löytyy hyviä tubettajia/bloggaajia joita ei muuten tulisi seurattua (ei aina, mutta toisinaan). Muistaakseni oon löytänyt esim. Lisa Eldridgen jostain postauksesta täältä ja olen siitä ikuisesti kiitollinen :)

Erika Naakka
NUDE

Kiva kuulla! :)

Erika Naakka
NUDE

Näitä on aina toivottu, kun olen kysynyt kiinnostaako videoiden linkitys :) Lisäksi olen pitäytynyt siinä, että videovinkkejä tulee enintään kerran viikossa.

Kommentoi