Videovinkki: 2 x muhkeampi ponnari!

NUDE

Ohuthiuksisilta ei ongelmat lopu. Ponnarilla hiukset ovat hiirenhäntääkin ohuemmat, mutta aukikaan ei voi pitää, koska liiskatukka sivelee tiukasti pääkopan muotoja. Olen yrittänyt löytää kikkoja muhkeuttaa ponnarikampaustani, mutta ainoa pysyvään käyttöön jäänyt keino on tähän mennessä ollut tupeeraus.

Kunnes jälleen kerran Youtuben syövereistä silmille ponnahtanut video mullisti vähäsen maailmaani. Videolla Kayley Melissa opastaa, miten tavallisesta ponnarista saa reippaasti muhkeamman muutamalla helpolla kikalla. Ylemmän kuvan otin hätäisesti vieläkin hätäisemmin tehdystä kampauksestani, johon käytin Kayleyn videolta vain muutamaa vinkkiä. Tein ponnarin kahdessa osassa, kuten Kayley ja tupeerasin latvoja. Lisäksi ponnarin sisällä on kaksi hiusklipsiä, jotka tuovat kummasti lisäpotkua. Kampaukseni ei välttämättä näytä teidän silmiin niin ihmeelliseltä, mutta minulle tämä on normiponnariin verrattuna varmaan 300 kertaa muhkeampi! Kiitos Kayley!

Mitäs te lättätukkaiset ystäväni olette keksineet tukan tuuhentamiseksi? ;)

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

Kommentit

RiinaP (Ei varmistettu) http://noriinan.blogspot.com

Menee kokeiluun välittömästi! Mulla on kyllä ihan paksu tukka, mutta sitä on pätkitty niin paljon etten ikinä viihdy hiukset ponnarilla....

rosa (Ei varmistettu) http://rolssi.blogspot.com

Toi klipsi ideahan on aivan loistava! Täytyy kokeilla heti omaankin tukkaan - hyvästi rotanhäntä ponihäntä :-D

Erika Naakka
NUDE

No nimenommaa! :)

Myy (Ei varmistettu) http://nutturapaa.purkkimafia.fi

Olipas hyödyllinen video! Nyt kaivelemaan laatikoita, että olenko hävittänyt kaikki klipsit vuosituhannen vaihteen paikkeilla vai vieläkö olisi pari tallella.. :)

Erika Naakka
NUDE

Mä ostin itseasiassa niitä itselleni just viime kesänä :)

Naja (Ei varmistettu)

Mitä hyvää mä Erika oon nyt tehnyt kun oikein hemmottelet mua? ;) ohjeita raskasluomisille ja ohuttukkaisille eli basically suoraan mulle!

Erika Naakka
NUDE

Hhaha no mutta hienoa et oon onnistunut löytämään kohderyhmän! ;)

Amelie (Ei varmistettu)

Moi, ihania vinkkejä. Itselleni ei ehkä niin tarpeellisia, koska omat hiukseni ovat paksuudeltaan noin kolme kertaa normaalit hiukset. :)
Aiheeseen liittymättä kysyn, onko blogissasi mahdollista tehdä suoraa hakua eli sellaista hakua mihin itse kirjoitetaan jokin hakusana???

Erika Naakka
NUDE

Voi ei no on kyllä ennen! En tajua, mihin se on kadonnut. Kiitos kun kerroit. Mutta voit kokeilla hakea googlellakin esim. "meikkitutorial nude blogi" tai nude costume :)

Kommentoi