Videovinkki: 5 helppoa kampausta lyhyille hiuksille

NUDE

Heh, näemmä tämän blogiviikon kantava teema on ollut hiukset, mutta huomenna luvassa on jotain jännää meikkeihin liittyvää, odottakaapas vaan! ;)

Tänään ajattelin jakaa teille videon, joka teki minuun jotenkin erityisen vaikutuksen. Siinä Saffron Barker tekee viisi oikeasti helppoa kampausta, jotka kaiken kukkuraksi on todella tyylikkäitä ja melkeinpä saa meikäläisenkin janoamaan polkkatukkaa! Toinen syy julkaisuun oli tietysti se, että meikäläisen tukalla on vähän vaikeaa tehdä videoita lyhythiuksisille ;)

Ihanaa torstaita <3

Kommentit

Ninneri (Ei varmistettu)

Mua aina naurattaa ihmisten erilainen määrittely "lyhyille hiuksille": mun kampaaja laskuttaa pitkien hiusten hinnan jos hiukset laskeutuu hartioille, samalla kun pinterest on pullollaan tutoriaaleja ja vinkkejä yli hartiamittaisille "lyhyille hiuksille".
Mitähän nimitystä pitäs käyttää oikeesti lyhyisiin hiuksiin? Tosi-tosi lyhyet? :D

Erika Naakka
NUDE

Niinpä. Mun päässä on oikeastaan vain pitkät ja lyhyet ja polkkamittakin menee mulla siihen lyhyempään :D

Jenssku (Ei varmistettu)

Äh, ärsyttää nämä kaikki "lyhyiden" hiusten kampausvinkit, kun missään ei ikinä oo oikeesti edes niitä lyhyitä hiuksia. :D

Erika Naakka
NUDE

Noo olisi ehkä pitänyt kirjoittaa lyhyemmät  niin ei olisi syntynyt näin paha polemiikki :D

paulii (Ei varmistettu)

Sattuipa sopivasti, juuri eilen leikkautin pitkän tukkani lobiksi. Kiitos!

betternailday (Ei varmistettu) https://betternailday.fi/

Kampaajalla tuon mittaiset tosiaan on jo pitkät. Mun leukaan juuri ja juuri ulottuvat on puolipitkät, ja lyhyet sitten oikeasti poikatukkamittaiset. Kun aloin kasvattaa, mun lyhimmät hiukset oli parisenttisiä, niihin ei tietenkään mitään kampauksia saanu ees tehtyä. Naurattaa kyllä aina tää lyhyiden hiusten määritelmä näillä videoilla:)

kukkis. (Ei varmistettu)

Lyhyet? Ei kai.

Kommentoi