Videovinkki: 7 kätevää hiuskikkaa

NUDE

Muutto vei niin paljon aikaa ja energiaa, ettei niitä jäänyt viikonloppuna enää kuvien ottamiseen. Suonette siis anteeksi, jos seuraava postaus tulee vasta keskiviikkona :) Tänään kuitenkin linkkaan vinkkivideon, tällä kertaa hiusaiheisen sellaisen. Tukkajumala Luxy Hair näyttää mm. miten käsivoidetta voi ihan hyvin käyttää myös hiustenhoidossa. Tsekkaa siis tämä!

1. Käytä käsivoidetta kuivien latvojen kosteuttamiseen. Kikka on kätevä etenkin silloin, kun olet reissun päällä.
2. Kokeile harjata pienet irtohiukset hammasharjalla ojennukseen. Suihkauta hiulakkaa hammasharjaan ja harjaa pikku suortuvat kiinni muihin hiuksiin.
3. Aloita hiusten kuivaaminen pää alaspäin ja jatka pyöröharjan kanssa, kun tyvi on kuiva. Näin saat hiuksiin kunnolla kohotusta. Tätä kikkaa käytän aina itsekin!
4. Käytä lettikampauksissa aina hiuspidennyksiä. Esimerkiksi kalanruotoletin saa vietyä aivan uusiin ulottuvuuksiin muutamalla klipsipidennyksellä. Ja ero on valtaisa!
5. Kai käytät pinnejä oikein päin? Sileä puoli ylöspäin siis.
7. Rennon ponnarikampauksen saa tehtyä käyttämällä omia hiuksia ponnarina.

Kommentit

Anskis (Ei varmistettu)

Kivan toimivia ja käteviä vinkkejä, vaikka ainakin itselleni aika itsestäänselvyyksiä. Kyseinen tukkajumala on muuten Luxy Hairin Mimi :) x

ElisaM (Ei varmistettu)

Koitin etsiä arkistoista juttua kuivista latvoista ja miten ne voisi "pelastaa". Nyt talvella ainakin mun tukka on aika kuiva, vaikka käytän kosteuttavaa hiusnaamiota ja hiusöljyä. Oletko tehnyt tästä jo juttua tai voisitko harkita tekeväsi listan tavoista, jolla hiuksia voisi kosteuttaa enemmän? :) Ihanaa vuoden alkua!

Marija (Ei varmistettu)

Joudun aina taistelemaan ylöspäin sojottavien haituvien kanssa, jotka tekevät tukasta "karvaisen" näköisen, niiiin ärsyttävää! Siispä tästä inspiroituneena kokeilin tietysti heti tänään tuota hammasharjakikkaa ja sehän toimi ihan mahtavasti, kiitos jakamisesta! ^_^

Erika Naakka
NUDE

Jee jee jee mahtavaa! :)

Kommentoi