Videovinkki: heleä juhlameikki pinkillä vivahteella

NUDE

Okei vähän kökkö otsikko, mutta minkäs teet kun 8 tunnin graduilun jälkeen aivot eivät juuri pukkaa ulos muuta kuin pikornavirusgenomien osia.. Anyways. Tämä video minun oli pakko jakaa, kun löysin uudelleen superhauskan kauneusvloggaajan Nicole Guerrieron. Olen seuraillut hänen videoitaan aiemmin, mutta jotenkin hän on päässyt tippumaan jokaviikkoiselta videokierrokseltani. Tämän videon jälkeen en taatusti unohda tsekata hänen Youtube-kanavaansa.

Nicole tekee videolla upean pohjameikin (hauskalla sekoilulla höystettynä) ja ihanan heleän silmämeikin, joka sai minut kaivelemaan laatikostoista omia pinkkejä luomivärejäni. Lisäksi videolta kannattaa napata mahtavia tekniikoita, joilla saa esimerkiksi tummat silmänaluset varmasti peittoon ja varjostuksen alareunan nätin siistiksi puuterilla. Näitä juttuja aion kokeilla heti viikonloppuna!

Vinkkaanpa samalla, että videollakin näkyviä Makeup Geekin luomivärejä saa nykyään tilattua Beautybay.comista! Ilmaiset toimituskulut tulee kaikkiin yli 21 euron tilauksiin ja koska tuotteet tulevat briteistä, tulleista ei tarvitse murehtia. Bloggaajien ja ammattilaisten ylistämät superpigmenttiset luomivärit kilahtavat tilaukseen heti, kun uusi kotiosoite on tammikuun alusta käytössä :) Musta tulee pian espoolainen, iik!

Kommentit

Jee (Ei varmistettu)

Nicole on paras! <3

bitten (Ei varmistettu)

Makeupgeek!! Kiitos vinkistä! Oon kuolannu noita luomivärejä jo iäisyyden, enkä oo raaskinu tilata jenkeistä asti. Tilaukseen lähti (nyt aluksi) cocoa bear, bitten, creme blure ja shimma shimma. Voi tätä meikkihulluutta! En tiiä mitä tapahtuu, kun saan noi luomivärit käsiini.. :´D

Erika Naakka
NUDE

OJJOJ! Siis mä tilaan näitä kans heti kun oon asettunut uuteen kotiosoitteeseen. En malta oottaa!!

tainal (Ei varmistettu)

saako tuota meikkivoiteen levitysharjaa suomesta, ihastuin <3

innostunut (Ei varmistettu)

Tuhannet kiitokset Makeup Geek vinkistä! Oon tosi kauan himoinnu kyseisen merkin tuotteita, joten tämä tieto tilaamisen helpottumisesta lämmitti suuresti mieltä :))

TiiaT (Ei varmistettu)

KIITOS Makeup Geek vinkkauksesta! Nyt täytyy enää tehdä tuskainen prosessi ja päättää mitä värejä laitan tilaukseen. Kaikkia ei kuitenkaan voi ostaa kerralla, vaikka mieli tekisi :P

Kommentoi