Videovinkki: kahden letin kesänuttura

NUDE

Kampaaja ja Confessions of a Hairstylist -blogin kirjoittaja Jenny osaa kyllä luoda näyttäviä, trendikkäitä ja kauniita kampauksia. Ja jälleen Jenny on tehnyt niin hyvän tutorial-videon, että se täytyy jakaa täällä blogissakin.

Päätin linkata tänne blogiin tämän ihanan kesäisen letti-chignonin, jota aion ehdottomasti testata itsekin ensi viikolla. Muista lisätä tukkaan reippaasti hiuspuuteria (oma lemppari: Schwarzkopf OSiS+ Session Label Dust It Flex), jotta saat leteistä muhkeammat ja nutturasta suuremman.

Ja kaikista tärkein vaihe näkyy hyvin kohdassa 4:33. Opettele letin nyppiminen eli pancaking ja lettisi eivät ole enää entisensä! ;)

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN' / FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGIPOLKU

Kommentit

superkaunis!

Vierailija (Ei varmistettu)

Todella ihana!

Annnnnnika (Ei varmistettu)

Heippa! Blogin pitkäaikainen lukija tunnistautuu kommentoimaan ekaa kertaa... ;)
Postaukseen mitenkään liittymättä, mitkä Nyxin tuotteet nimeäisit lemppariksesi? Soft matte lip creamista (kiitos sinun, se on täyttä rakkautta) ja Wonder sticksistä (varjostus-ja korostuspuikko) on kokemusta, ja nyt lahjakortin Pretty.fiin saatuani ajattelin laajentaa kokoelmaa :D
Eli mitkä tuotteet on sinusta must have?
Ps. Kampauskin on toki tyrmäävä:)

Erika Naakka
NUDE

Kiva kun uskalsit kirjoittaa :) Ja joo matte lip cream on niiiiiiiiiiiiiiin lemppari, mutta tässä muita: Eyebrow Gel (http://www.lily.fi/blogit/nude/uusi-suosikki-nyx-eyebrow-gel-kulmakarvageeli-ja-15-alekoodi-lukijoille), Jumbo Eye Pencil, joka mustana ja valkoisena sopii hyvin luomivärien alle, HD Eye Shadow Base ja Butter Gloss -huulikiillot. Lip Primer kiinnostaa itseäni myös kovasti :) En tosin ole varma, miten näitä nyt Prettyssä on :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo tota huuliprimeriä on aivan pakko kokeilla! Myös tarkempaan huulenrajaukseen tarkoitetut (peite?)kynät kiinnostaa paljon. Aika heikosti on matte creamista sävyjä prettyssä, täytyy toivoa että kokoelma laajenee :) Kiitos paljon vastauksesta ja ihanaa viikonloppua!
-Annika

Hansuli (Ei varmistettu)

Ooh onpa kaunis nuttura! Harmi vaan että mun hiukset taitaa olla paksuudeltaan yhteensä sitä luokkaa mitä tuolla mallilla on tuo toiselta puolelta päätä tuleva letti :D

La-ura
tuska onni elämä

Nää videot on kyllä muuten tosi hyviä, mutta minkä ihmeen takia niissä kuvataan tota tekijää, eikä sitä päätä, mihin kampaus tehdään? Vaikka turhaahan se tähän on kommentoida, kun et sinä asialle mitään voi :D

Tykkään sun blogista

Erika Naakka
NUDE

No joo totta kyllä, kampausta voisi kuvata vähän tarkemmin!

Kommentoi