Videovinkki: Kasvojen muotoilu Kim Kardashianin tapaan

NUDE

Olen viime aikoina puhunut paljon kasvojen korostamisesta ja varjostamisesta täällä blogin puolella ja innostunut siitä aikaisempaa enemmän itsekin. Varjoilla voi luoda kolmiulottuvuutta kasvoille ja kaventaa ja korostaa oikeita kohtia :) Täällä edellinen juttu samasta aiheesta.

[youtube width="640" height="360"][/youtube]

Löysin Youtubesta videon, jossa näkyy hyvin, kuinka tummalla ja vaalealla meikkivoiteella voi tehdä itselleen vahvat varjostukset Kim Kardashianin tyyliin. Video on hollanniksi, mutta onneksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!

Kokeilin tehdä samalla tyylillä itsellenikin vähän kavennuksia ja onhan tällä tavoin tehty meikki aina astetta huolitellumman näköinen. Ja ainakin tällaiselle palloposkelle lisävarjojen luominen kasvoille tekee oikein hyvää ;) Vai mitä olette mieltä?

Follow / Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

Riitta (Ei varmistettu) http://masutoaitemu.wordpress.com

Hyvin sanottu tuo huoliteltu, sellainen fiilis tosiaan tulee, kun jaksaa tehdä korostukset ja varjostukset. Aina ei vaan ehdi/viitsi...

Erika Naakka
NUDE

Joo no enhän mäkään aina ehdi tai jaksa. Mutta juhlapäivinä yritän jaksaa :)

Irene (Ei varmistettu) http://blogit.iltalehti.fi/mademoisellepigalle/

Sulla näyttää paremmalta kuin videolla!

Charkku (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/charlotan-silmin

Oon rakastunut sun kulmakarvoihin, ihanan skarpit <3_ mikä on hyvä! :)

Charkku (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/charlotan-silmin

Hää, mun komentti tuli jotenkin tosi oudosti tohon :D piti sanoa, että ihanat kulmakarvat JA että:
Nykyään noita superkorostusvarjostusjuttuja on kauheesti kaikkialla, enkä oikeen tiiä mitä ajatella niistä. Omaan meikkityyliin ne on liian överit. Just nimenomaan juhlatilaisuuteen ne tuo kyl kivasti hohtoa.. vaikee ymmärtää, miks joku tekis tollaset joka päivä everyday makeuppina. Mut tapansa kaikilla. Niin - ja sun tekemä meikki ei oo liian överi vaan tosi luonnollinen - mikä on hyvä! :)

Erika Naakka
NUDE

heh joo toivon, ettei kukaan tee tällaisiä korostuksia ja varjostuksia ihan toimistopäivään ;)

Karla (Ei varmistettu)

Hei osaatko kerto hyviä netti meikkikauppoja! Erityisesti kaipailisin kauppaa, jossa myytäisiin hyviä siveltiämiä ja Viva la Diva merkkiä. :)

Mia (Ei varmistettu)

millähän sudilla se tossa videossa(tai sinä) häivytti nuo tummat rajat leuassa ja poskissa? Kun luulis että tumma väri lähtis vaan leviämään kun sutiloi kovasti? :)

A (Ei varmistettu)

Mitä tuotteita käytit varjostuksissasi ja korostuksissasi? :)

Lueskelin tuossa sinun vanhoja postauksia ja kiinnitin huomiota, että et pitänyt Macin Paint Potista pohjustustuotteena. Itselläni on myös Paint Pot, tosin Painterly, käytössä luomivärin pohjustukseen ja olen huomannut, että sen toimivuus vaihtelee hyvin paljon. Esimerkiksi Urban Decayn Naked 2 -paletin luomivärien kanssa tuote toimii kuin unelma ja pitää silmämeikin aamusta iltaan täydellisenä, mutta esimerkiksi Too Facedin ja Narsin luomivärien kanssa luomivärit kasaantuvat luomivakoon jo muutaman tunnin kuluttua..

Smettis (Ei varmistettu)

Kaunis lopputulos, vaikka kaunis olet luonnostaankin :) Minullakin kiinnostaa, että mitä tuotteita käytit?

ellen (Ei varmistettu)

Mitä tuotetta oot käyttänyt sun varjostusten tekemisiin?

Julia (Ei varmistettu)

Kipeesti kaipailisin kans lisätietoo noista tuotteista mitä käytit tuossa, olis niin kivaa päästä kans ite kokeilee :)

Kevätmeikki | Mademoiselle Pigalle | Blogit | Tyyli.com (Ei varmistettu) http://blogit.iltalehti.fi/mademoisellepigalle/2014/03/11/kevatmeikki/

[...] ei ole uusi tuttavuus, mutta olen alkanut käyttää sitä uudella tavalla siskon innoittamana. Erika opetti blogissaan tekemään varjostuksia kasvoille tummalla meikkivoiteella, ja olen käyttänyt tuota Lumenen [...]

Kommentoi