Videovinkki: kiharat lyhyeen tukkaan

NUDE

Multa on usein pyydetty ohjeita lyhyiden hiusten kihartamiseen ja kampausten tekoon, mutta koska mun ystäväpiiristä puuttuu täysin lyhyttukkaiset, ajattelin jakaa teille tämän hyvän tutorial-videon, johon juuri törmäsin. Videon tekijä, Milabu, näyttää, miten lyhyeen ja kerrostettuun tukkaan saa tehtyä näyttiä kiharaa suoristusraudan avulla.

Ja kuten ehkä huomasitte, lisäsin tähän tagiksi "Valmistujaiset". Alan keräillä taas lisää matskua kevään juhlia varten ja tästa kategoriasta löydät toivottavasti helpoiten tutorialeja ja ideoita kevään ja kesän juhlameikkeihin ja -kampauksiin :) Tutorial-toiveita saa myös alkaa esittää!

Lisää videoita Milabun Youtube-kanavalla.

Kommentit

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.bellablogit.fi

Siis mitä, mitenniin puuttuu? Soita koska tahansa! ;)

Erika Naakka
NUDE

Haha aivan totta muuten!! :D

Miss T (Ei varmistettu)

Jes, kiitti, tää oli hyvä video!

marjo k (Ei varmistettu)

toi tukka ei oo lyhyttä nähnytkään... !!

Henna (Ei varmistettu)

Hei ainakin tutorialit kauniista & suht helposti ite kotona tehtävistä kampauksista lakkiaisiin kiinnostais! :) varsinkin joku lakin kanssa sopiva nutturakampaus olis olis hyvä oppia tekemään ja sun tutorialit on aina olleet niin hyviä :) kesäset meikkivinkitkin juhliin kelpais :D tein sun vinkeillä myös meikin (misty landscape nimeltään muistaakseni) wanhojentansseihin ja tykkäsin hurjasti ja meikki sai muiltakin paljon kehuja joten kiitos paljon sulle :)

Erika Naakka
NUDE

Hei kiitos postauspyynnöstä! Ja hienoa, jos mun tutorialeista on ollut apua, tosi kiva kuulla :)

mimi (Ei varmistettu)

Sellasta toivomusta olis että jos voisit tehdä mahdollisesti tutoriaalin johonkin helpohkoon, mutta kumminkin suht "näyttävään" (heh hyvä selitys :-D) meikkiin lakkiaisia varten.. Oon ihan hukassa sen suhteen millasen meikin tekisin! halusin muuten samalla sanoa vielä että rakastan miten selkeitä tutoja teet, moni ei samaan pysty! :-)

Niina (Ei varmistettu)

Moikka! Mitä kameraa käytät? :)

Erika Naakka
NUDE

Tämä ei siis ole mun tekemä video, mutta mä käytän Nikonin D5100 ja 50mm putki :)

Kommentoi