Videovinkki: kuinka föönata hiukset kuohkeiksi

NUDE

Päätin näin viikonloppua ajatellen vinkata videon, jonka aiheesta ei ihan hirveästi näe puhuttavan blogeissa. Föönaus on juttu, jossa tekniikka pelaa aika isoa roolia, vaikka sitä tuskinpa tulee kovinkaan usein ajateltua! Hyvällä föönauksella voi saada todella suuren muutoksen hiuksiin. Kuohkeus ja ilmavuus kun eivät valitettavasti synny siten, että menee märällä tukalla nukkumaan ja harjaa takkuuntuneet hiukset aamulla suoriksi.

Etenkin tällaisten liiskatukkien, jollainen itsekin olen, kannattaa nyt ottaa pyöröharja kauniiseen käteen ja alkaa testailla näillä kahdella videolla esiteltyä tekniikkaa :) Hyviä föönausvideoita löytyy Youtubesta pilvin pimein ja koska en pystynyt päättämään linkattavaa videota, pamautin ne tänne molemmat!

// Here's two great blow dry videos from Youtube. You should really pay attention to the technique, it can make a big difference!

Kommentit

Itse olen saanut pyöröharjalla aikaan lähinnä sen, että harja tiukasti kiinni tukassa ja irroittamistaistelun lopputuloksena järkyttävä takku. Taisin lopulta leikata takun irti. -.-'

Niin ja eikait siinä, itellä on tukkaa yhteensä ehkä sen verran, mitä tuo ekassa videossa pyöritti etuhiuksiaan rullalle. *kateus*

Sunday
We love sundays

Wau! Menee kyllä kokeiluun heti illalla :) Toivottavasti tästä lättänästä tulee edes puoliksi noin kuohkea kampaus.

nniiinaaa (Ei varmistettu)

Lopputulos on ihana, mutta en voinut olla ajattelematta läpi videoiden "auts, tukkaparka" :/ Itse en oikein uskalla föönata tukkaa muuten kuin kylmällä ilmalla hellävaraisesti pari kertaa kuussa, tuntuu että tukka kärsii tuollaisesta rääkistä melkoisesti.

Edissi (Ei varmistettu)

Siksi sinne alle tökätäänkin lämpösuoja, ettei tukkaparka kärsisi :) Yhtälailla se tukkaa kärsii kihartaessa ja suoristaessa kuumalla raudalla.. Mulla ainakin menee kokeiluun, täytyy vaan hommata tommonen saakelin iso pyöröharja !

Mellukka (Ei varmistettu)

Waude, osatapa föönailla kuin noissa videoissa. Nyt se tapahtuu lähinnä pää alaspäin ja humps, valmista.

Olisiko ideoita millä ja miten aloittaa "oikeanlainen" föönaus? Oma kauhukokemukseni on nimittäin lapsuudesta, juurikin pyöröharjalla, ja nimenomaan lämpöpyöröharjalla. Ja kaikkihan sen arvaa miten kävi, big burn!

En uskalla tarttua vielä noihin isoihin harjoihin, vai pitäisikö ostaa juuri sellainen ja kokeilla varoen? Tangle teezeri? Tavis kampa? Mikä väline alkuun?

Auttakaa pitkätukkaista puolikiharapäätä pääsemaan laineiden leidien tasolle! :)

Kommentoi