Videovinkki: Kylie Jenner -meikkitutorial

NUDE

Tästä likasta on nopeasti tullut monien, mukaan lukien itseni, suuri meikki-idoli. Ysäriä henkivä meikki on tehnyt tuloaan jo jonkin aikaa ja seurapiirijulkkis Kylie Jenner on ottanut tämän uusimman trendin taitavasti haltuun. Hänen tavaramerkkimeikkinsä on neutraali silmämeikki, isot ripset ja kevyet rajaukset ruskeilla ysärihuulilla höystettynä. Loveit!

 

Ja vielä enemmän diggailen tätä Youtubesta bongaamaani videobloggaaja Nicole Guerrieroa, jonka meikkivideot ovat erittäin taitavasti tehtyjä ja lisäksi tosi viihdyttäviä. Siksi vinkkaankin teille yhden hänen videoistaan, jolla hän näyttää, miten Kylien vakiomeikki tehdään. Tuota komboa tummien silmänalusten peittoon on pakko kokeilla! Ainiin, muista klikata video HD-laatuiseksi :)

[youtube width="640" height="360"][/youtube]

Mitäs te tästä meikistä tykkäätte? :)

FOLLOW / SEURAA: FACEBOOK | BLOGILISTA | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM

Kommentit

Martina (Ei varmistettu) http://winditupblog.blogspot.fi/

Aaaa ihanaa, joku vinkkaa vihdoinkin Nicolea!! <3 Oon seurannut mimmiä jo ikuisuuden ja RAKASTAN <3 Toinen mahtava YouTubettaja on myös Jaclyn Hill :)

Saara (Ei varmistettu) http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Mä tykkäsin! Ihanat huulet <3

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Pauliina (Ei varmistettu) http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

Tykkäsin myös! :) Mulla on ollut itselläkin suunnitelmissa tehdä tutorialia tästä lookista, mutten oo onnistunut bongaamaan sopivaa huulimeikkiä -tästähän saikin hyvän vinkin myös siihen ;)

Erika Naakka
NUDE

Joo täydellisen sävyn löytäminen on tainnut olla muillekin ongelmallista :D Jennerin huulimeikki ja siihen käytetyt tuotteet on ollut kovan keskustelun alla blogeissa.

MouMou (Ei varmistettu) http://moumou.fi

Apua, miten luonnoton tuo kuva! Siis jotenkin hieno meikki, mutta lopputulos on jo niin vahamainen/nukkemainen, että ällöttää. :/

Erika Naakka
NUDE

siis jennerin kuva vai tuo videon kuva? nukkemaiset nuo jennerin huulet kyllä, mutta ottaisin ne silti koska vaan ;D

laura (Ei varmistettu)

aivan ihana meikki!!! ja katsoin videon, tuo Nicole on todella hyvä. Video oli todella kiinnostava ja jaksoin loppuun saakka jopa katsoa. Täytyy jatkossakin seurata tätä Nicolea. :)

Kommentoi