Videovinkki: muhkea letti-irokeesi

NUDE

Eilen vinkkasin teille Iggy Azalean lettikampauksesta ja lupasin linkata tänne myös videon sen tekoon. Ja tämä super-upea kampausvideo tulee tietenkin Confessions of a Hairstylist -blogin Jennyltä, keneltäpä muultakaan ;) Videon irokeesi-kampaus onkin muuten samanlainen, mutta Iggyn ranskalaisen letin sijaan tässä on käytetty hollantilaista lettiä.

Itse ajattelinkin toteuttaa tämän kampauksen uutenavuotena! Testasinkin tätä jo kertaalleen, mutta oma tukkani on niin ohut, että kampauksesta ei tule mielestäni tarpeeksi muhkea. Yritänkin nyt kuumeisesti keksiä jotain "tukea" letin sisälle, johon kampaus voisi nojata ja siitä tulisi tukevampi. Ideas? Ja hei, huomenna ja ylihuomenna luvassa parit meikkitutot, joten älkää lähtekö mihinkään!

 Ja muista taas tägätä kampauskuvasi Instagramissa #nudeblogi, jotta meikäläinen löytää luomuksesi! :)

[youtube width="640" height="360"][/youtube]

FOLLOW / SEURAA: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Kommentit

Tiltu (Ei varmistettu)

Hah! Mulla ihan samat aatokset ollu jo yli kuukauden ajan, kun näin tämän :D

En tiedä, miten valmistelet hiukset, mutta kannattaa tehdä tämä edellisenä päivänä pestyihin hiuksiin, joissa on kunnon suolasuihkeöverit. Siis jotain tuuheuttavaa muotoilutuotetta ja suolasuihketta just pestyyn tukkaan ja föönaus. Glitz&Glamin Minnan hiusviikosta opittua ;D

Oman testiversioni tein normiransiksella niin, että ensi erottelin päälaelle sen keskiosan, joka letitetään. Tästä keskiosasta otin erikseen vielä vaakasuunnassa etummaisen osion, ja molemmilta sivuilta pituussuunnassa osiot ja laitoin ne kiinni siksi aikaa, kun tupeerasin sen keskiosion oikein muhkeaksi tyvestä. Asettelin tupeerausta vähän tasaisemmaksi ja siloittelin pinnasta pahimmat takut veks ja suin+pinnitin tupeeratut hiukset taakse

Letityksen aloitin jakamalla sen erikseen otetun etuosion kolmeen ja ottamalla aina lisää hiuksia jommalta kummalta sivulta, eli käytännössä tein letityksen tupeerauksen päälle, Lopuksi viel revin lettiä ilmavammaksi.

Alisa (Ei varmistettu)

Waaaauh.... :O

Rege (Ei varmistettu)

Moikka taas! Ehdottomasti kreppaat uudella tyvikohottajallasi lettiosiota tai koko hiukset koko pituudeltaan - varmasti tulee näyttävyyttä pitoa ja muhkua! Itsellä pääsee myös muhkurauta kehiin uudeksi vuodeksi, vielä on mietintämyssyssä minkälaista kampausta pitää päästä kokeilemaan :) Ja ehdottomasti myös pancakingia kannattaa harrastaa niin saa lettiin välittömästi lisää rentoutta.

Kommentoi