Videovinkki: näyttävä ystävänpäivämeikki

NUDE

On taas aika viikon videovinkin! Tällä kertaa jakoon laitetaan video, jossa supersuositut tubettajat PatrickStarrr ja Chloe Morello yhdistivät voimansa ystävänpäivän kunniaksi.

Tsekkasin videosta kohtia sieltä täältä ja jäin tuijottamaan kohtaa, jossa PatrickStarrr tekee Chloelle pohjameikin. "Herran jestas, mikä määrä meikkiä!" oli ensimmäinen reaktioni. Sitten hyppäsin videon loppuun, jossa Chloe poseeraa valmiissa meikissä. "Herran jestas, kuinka superupea meikki ah!" oli toinen reaktioni ja silloin päätin katsoa videon ihan alusta loppuun.

Vaikka meikkiä on paljon, onnistuu PatrickStarrr loihtimaan Chloelle kadehdittavan upean ja näyttävän lookin. Punaiseen taittavien luomivärien käyttö on tämän kevään juttu ja sitä voi harjoitella tämän videon avulla. Myös baking-tekniikka (joka ei muuten ole lähdössä mihinkään) näkyy tässä videossa hyvin, joten ei kun opettelemaan! :)

FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + INSTAGRAM

Kommentit

: O (Ei varmistettu)

No kyllä tuo tyttö oli kauniimpi omana itsenään. Eikä tuo ole enää meikkaamista vaan naamio.

Juttamj (Ei varmistettu)

Moi Erika!
Idis! Voisitko tehdä meille meikkitutorialin Perrie Edwardsin meikistä Secret Love Song-videossa (Little Mixin biisi)? Siinä on jotenkin ihanat väri, ja meikki on mun mielestä tosi nätti ja trendikäs! Varmasti moni tykkäisi oppia sellasen väsäämisestä hieman enemmän sinun opastamanasi :)
- Jutta.

Erika Naakka
NUDE

Joo näyttää ihanalta! Kiitos ehdotuksesta :)

Kommentoi