Videovinkki: raikas pinkki kevätmeikki

NUDE

Olen vähän aikaa sitten törmännyt uuteen superlahjakkaaseen kauneus-vloggaajaan My Pale Skinin Emiin. Hän loihtii itselleen uskomattomia muodonmuutoksia (kuten kuvasta näkee) ja vinkkaan usein hyviä juttuja myös aknen peittämiseen.

TOSIN yksi pikku virhe minun on mainittava tähän videoon. Vinkkinä kaikille iho-oireista kärsiville: Älä koskaan taputtele peiteainetta suoraan finniin peiteaineen omalla aplikaattorilla! Suoraan peiteaineen omalla aplikaattorilla tehty finninkadotustemppu saattaa nimittäin poikia vain lisää punertavia kavereita, kun bakteerit kulkevat iholta tuubiin ja takaisin ties kuinka monta kertaa lisääntyen tietysti siinä välissä. Taputtele aplikaattorista peiteaine ensin kämmenselkään ja siitä puhtaalla sormella finnin päälle :)

Mutta muuten video on aivan ihana! Pinkkejä luomivärejä tulee käytettyä turhan harvoin, sinisilmäisille kun ne sopivat kuin nyrkki näköelimeen! Muutaman pinkki ihanuus pitänee siis metsästää tulevan viikon Pariisin reissulta :)

Ihanaa sunnuntaina!

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

 

Kommentit

Iidda (Ei varmistettu)

Heippa! Onko sulla kokemuksia tai mielipiteitä näistä uusista "hajuvesistä", jotka pikemminkin on käyttäjän oma tuoksu; kuten Escentric Molecules. Tuntuu, että niistä nyt kovasti puhutaan, ja käyttäjät ovat todella mielissään tuoksusta!

Erika Naakka
NUDE

Ooh no ei kyllä ole! Kuulostaa kyllä todella mielenkiintoiselta. Alankin selvittää asiaa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Tää oli hei tosi hyvä videovinkki, en ollutkaan tuohon typyyn aiemmin törmännyt! Kiitti (:

Tiina (Ei varmistettu)

Kuinkas sitten lancomen cushion taputellaan suoraan "applikaattorilla" iholle? Pitäisikö sillä väistellä näppyjä? Eikö sen pitäisi myös peittää ihon pienet virheet ja samalla lailla bakteerit kulkevat tuotteeseen?

Erika Naakka
NUDE

Jos finni on kovin tulehtunut ja pahassa jamassa, en koskaan töpöttele sen päälle mitään millään aplikaattorilla. Siis en edes cushionilla, vaikka bakteerit eivät sen pinnalla tykkääkään kasvaa.

Kommentoi