Videovinkki: Ruskeat glitter-kissansilmät

NUDE

Jos meikkivideon katsominen aiheuttaa suun loksahtamisen auki ja sanan "I-HA-NA" ääneenlausahduksen, on video aivan ehdottomasti jakamisen arvoinen. En nyt oikein osaa kirjaimin kuvata ihastukseni määrää. Jospa laitan vain näin: <3 <3 <3 <3 <3 ja kerron, että menen heti lauantaina Stockalle hommaamaan itselleni ruskean glitterin!

Videolla vloggaaja Shonagh Scott tekee siis ihanat kissansilmärajaukset ensin ruskealla eyelinerilla ja lisää päälle ruskeaa irtoglitteriä. Hän käyttää hommassa glitter-liimaa, mutta jos et sellaista satu omistamaan, käy kirkas irtoripsiliima tähän myös hyvin. Kokeilkaa ja ihastukaa :)

FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

senja7854 (Ei varmistettu)

Moi! Osaatko neuvoa jotain hyvää sävyttävää yövoidetta tms missä olisi siis vähän peittoa, mutta voisi pitää iholla yön yli? :)

Erika Naakka
NUDE

No sävyttäviä yövoiteita ei taida olla olemassakaan kun kukaan harvemmin pitää meikkiä öisin :) Mutta voit kokeilla sävyttävää päivävoidetta vaikka Lumenelta, eiköhän sitä uskalla ainakin yhden yön kerrallaan kasvoilla pitää :)

Titityy (Ei varmistettu)

Ihana glittereyeliner, mutta päällimmäisenä videosta jäi hirvee ikävä ah-niin-täydellistä UD:n WOS-sävyä. Uutta Naked Basics -palettia en ole yhden sävyn takia raaskinut ostaa, mutta on tuo sävy nyt niin täydellinen. Yksittäisenä nappina sitä ei kuulemma ainakaan ole, eikä Sokoksen UD:n pisteen myyjät osanneet suositella mitään vastaavaa sävyä. Eikä sellaista ole muiltakaan merkeiltä löytynyt :(

Erika Naakka
NUDE

Hei mulla on ratkasu! Vertailen juuri palettia omiin luomiväreihin ja IsaDoran Matte Chocolates-paletin vaalein sävy on todella lähellä! :)

Kommentoi