Videovinkki: Syksyn sävyjä suosikkipaletilla

NUDE

Maybellinen The Nudes -luomiväripaletti tuli tutuksi monen suomalaisen bloggaajan My nude look -videoista. Paletti sisältää todella hyviä perussävyjä ja koko homman löytää kätevästi ja edullisesti ihan perusmarketeista.

Yksi suosikkivloggaajistani Melissa Alatorre opastaa tällä videollaan ihanan sumusilmämeikin saloihin ja käyttää siinä vain tätä yhtä palettia.

Ja jos sulla ei juuri nyt ole aikaa paneutua tämän ihanan kuparisen smoky eye -meikin pariin, tsekkaa ainakin kohdasta 4:50 ihan mahtava vinkki silmien siipirajauksen tekoon. Tuota kikkaa on kokeiltava ihan asappina!

Toinen hyvä vinkki on kastella sivellintä meikkisuihkeella ennen luomivärin levittämistä. Näin edullisemmista ja mahdollisesti ei-niin-pigmenttisistä luomiväreistä saa paljon enemmän väriä irti.

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

luuuuli (Ei varmistettu)

ootko ite kokeillu kyseistä palettia? osaisitko muuten sanoa millä merkillä olis markettipuolelta parhaat luomivärit: pigmenttiä ja pysyvyyttä? :) naked-paletit himottaa mut opiskelijabudjetti ei vielä yllä niihin :D

Erika Naakka
NUDE

Niinku eilisessä postauksessa kerroin, kyllä markettipuolella IsaDoran on mielestäni tässä asiassa paras :) Maybellinen palettia en ole koskaan kokeillut, joten kannattaa käydä sitäkin hypistelemässä.

Reija (Ei varmistettu)

Mikä olisi hyvä meikkisuihke edullisemmasta päästä?

Kommentoi