Videovinkki: täydellinen kissansilmärajaus | Video: perfect winged liner

NUDE

Meikkimestari Melissa (hehe) on jälleen onnistunut tekemään videon, jota en yksinkertaisesti voi olla jakamatta. Koska ehkä murto-osalla meistä onnistuu eyelinerin teko jokaisella kerralla..

Videolla Melissa onnistuu näyttämään jotenkin todella hienosti, miten pitkälle silmäkulman yli ulottuva kissansilmärajaus tehdään. Yllätyksenä saattaakin tulla se, että kun olet vetänyt rajauksen alarajan, tehdään yläraja vastakkaiseen suuntaan. No, tiedät mitä tarkoitan, kun katsot videon.

Tarvitset hyvän tutorial-videon lisäksi tietysti myös hyvät työkalut. Tähän hommaan sopivat parhaiten geelimäinen rajausväri (esim. L'Oréal Paris Superliner Gel Intenza) ja viistokärkinen sivellin (esim. Tweezerman Brow-sivellin). Hengitä siis rauhassa, vakauta käsi ja aloita ;)

// Here's a video you should totally check out. One of my favorite youtubers Melissa Alatorre made once again a knock out makeup and the eyeliner is so on point. That's what we should all be aiming for!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko itsekästä sanoa että mä onnistun joka kerta, muut ei oikeastaan!? ON! En olis sulta uskonut...

tatjana (Ei varmistettu)

Luetunymmärtäminen? Erikahan juuri sanoi, että kuuluu itse niiden joukkoon, jotka eivät onnistu joka kerta rajausten teossa.

hahheh (Ei varmistettu)

Tuo virke on kyllä muotoiltu niin, että siitä saattaa ensimmäisellä lukukerralla olla vaikea aistia sarkasmia. Mikäli sen lukee niin, todellakin ymmärtää että tuossa tarkoitettaisiin sitä mistä ensimmäinen kommentoija valitti.

Erika Naakka
NUDE

Haha joo on kyllä aika kiemurainen lause :D tarkoitan tosiaan siis sitä etten tosiaankaan saa lineria jokaisella kerralla onnistumaan!

ssannamari
Pohjoistuulesta

Melissa on mun ehdoton suosikki youtubemeikkaajista. Aivan mielettömän kaunis ja blendaustaidot out of this world!

kipukka (Ei varmistettu)

Moikka, asian vierestä, tiedätkö mistä voisi ostaa. kasvonaamio-tabletteja eli niitä paperisia taiteltuja naamioita jonka voi kosteuttaa esim. kasvovedellä ja aukaista kosteuttamaan kasvoille? Luin jostain että niitä myy jokin brändi ihan yksistään, ilman mitään vaikuttavaa ainesossa kuten Young face maskissa on se litku mukana. Kiitos!

nikika
Nicoleta.

Itse löysin Melissan vasta pari viikkoa sitten Youtubesta, mutta tykästyin hänen meikkaustyyliin heti - i h a n a! 

Kommentoi