Videovinkki: uusi tapa kihartaa hiukset

NUDE

Tänään päätin jakaa videon, joka löi meikäläisen jotenkin aivan ällikällä. Ehkä kuvittelin jo tietäväni suurinpiirtein kaikki tavat, joilla hiukset voi kihartaa, mutta Melissa Alatorre näyttää tällä videolla täysin uudenlaisen keinon. Hiusten kieputus kuuman kihartimen kanssa ei ole tullut ainakaan itselleni mieleenkään, mutta taidanpa kokeilla tätä kikkaa heti tänään. Eikös näytäkin erikoiselta!

Kommentit

ElisaA (Ei varmistettu)

Minua tuo ei kauheasti yllättänyt. Kampaajakaveri neuvoi minulle kerran miten saada kestävät kiharat ja oman suomalaisen ohuen tukan kanssa laitan jo kiharretun tukkaosan pinnillä kiinni ihoon.Videon naisella ei ole tietoakaan suomalaisesta lirutukasta :D Kampaajakaveri nimittäin sanoi, että kihara pysyy paljon paremmin kun kuuma tukka "viilenee" kiharrusmuotoon. Ja pitää sanoa että tämä pitää niin paikkansa! Käytän Lorealin TechniArt-muotovaahtoa ja suihkutan hiusosion vielä Lorealin Infinium-hiuslakalla (juurikin kuumakäyttöön tarkoitettu) ennen kuin kiharran hiusosion ja laitan kiharretun osan pinnillä kiinni. Nämä kiharat kestivät hääjuhlat aamusta iltaan ja kiharat tein suoristusraudalla. Seuraavaksi pitää kyllä hommata tuollainen kiharrin :D

Nimetööön (Ei varmistettu)

Hei!! Nyt on mun pakko kysyä vaikka ei aiheeseen liity.. oon siis hommaamassa Lanzan healing remedy shampoota, mahdollisesti hoitoainettakin, ja mietin että mullahan on tosiaan päänahassa ihan jäätävät ihottumaläikät ja kuivuutta (mulla on todettu atopia) ja koska tulee sairaan kalliiks ostaa molemmat shampoo+hoitsikka, niin onko esim. Se hoitoaine ihan välttämätön? Osaatko yhtään sanoa että tekiskö pelkkä shampoo jo ihmeitä, tai sitten se pelkkä hoitoaine? Vai tarviiko nimeomaan yhteiskäytön että tulee näkyviä tuloksia. Kiitos ihan hirveesti jos vastaat! :)

tamigo (Ei varmistettu)

Moi, tää ei liity aiheeseen mutta kaipaisin apua :D Mitä primeriä suosittelisit kuivalle iholle? Muutenkin olis kiva lukea vinkkejä kuivan ihon meikkaukseen :) Ihan huippu blogi, parasta on se että käytät paljon helposti saatavia ja opiskelijanki lompakolle sopivia meikkejä!!

Kommentoi