Vihdoin uudet klipsipidennykset

NUDE

Olen haaveillut uusista klipsipidennyksistä jo vaikka ties kuinka kauan. Edelliset ovat vuodelta nakki ja tilasin ne silloin jokseenkin epämääräiseltä nettisivulta. Pidennykset toimivat kyllä moitteetta, mutta värisävy ei koskaan ollut oikea, eikä paksu aasialainen hiuslaatu oikein sulautunut omaan hentoon tukkaani. Siksi niitä ei juuri tullutkaan käytettyä muuta kuinka kampausten täytteenä.

Nyt sain vihdoin taottua päähäni ajatuksen, että ansaitsen uudet pidennykset. En halunnut tilata uusia netistä, koska silloin sävyn valinta on älyttömän hankalaa ja laatu ei myöskään ole aina taattu. Siksi kipitin Helsingin keskustassa sijaitsevaan Rapunzel of Sweden -liikkeeseen, josta tiesin saavani taatusti laadukkaat klipsit.

Paikalla sattui juuri olemaan liikkeen myymäläpäällikkö, joka tiesi heti, minkä sävyiset pidennykset minulle parhaiten sopisi. Laaduksi hän ehdotti merkin European-hiusta, joka on perinteistä aasialaista pidennyshiusta hienompaa ja joissa vaalea sävy on usein kirkkaampi. Hiusta ei myöskään ole tarvinnut vaalentaa yhtä monta kertaa, kuin aasialaista mustaa hiusta, joten hius ei ole ollenkaan karheaa.

Sävyksi valikoitui jännä #14/60, jossa on sekoitettu kahta vaaleaa sävyä. Ne näyttävät klipseissä aika voimakkailta raidoilta, mutta hiusten seassa kaksi sävyä tekee kokonaisuudesta ihan äärettömän luonnollisen. Miten löytyikin näin omaan tukkaan sopiva sävy! En ikinä olisi osannut valita näitä itse, joten kiitos tuhannesti avusta Sonja!

Setissä on mukana seitsemän osaa: yksi 4 klipsin, kaksi 3 klipsin, kaksi 2 klipsin ja kaksi yhden klipsin pätkää. Pidennysten pituus on 50 cm ja yhteensä tukkaa on 110 grammaa. Eurooppalainen hiuslaatu on perinteistä hieman hintavampi ja tämä setti maksaa liikkeessä noin 210 euroa, josta itse sain blogin kautta alennusta.

Kommentit

Vandaalia (Ei varmistettu)

Voi että miten luonnollinen ja kaunis lopputulos :3 Onko sulla olemassa tutoriaalia tai omia niksejä, kuinka kiinnittää klipsit mahdollisimman huomaamattomasti? :) Ja käytätkö aina koko settiä, vai tarpeen mukaan erilaisia yhdistelmiä osioista? Olisi kiva lukea lisää kuinka hyödynnät näitä :)

Erika Naakka
NUDE

Hehe itseasiassa mulla on tästä ikivanha video:

Mutta vaikka se on vanha niin tekniikka on sama :) Eli tehdään jakaus, tupeerataan kohtaa, johon klipsi kiinnittyy ja kiinnitetään pidennys. Ja yksi niksi on se, että pidennykset kiinnittää kaikki mahdollisimman ala. Eli ihan niskaan ja sieltä sentin parin välein kohti päälakea. Näin pidennysten päälle jää päälaella mahdollisimman paljon omaa tukkaa, jotka peittää kiinnityskohdat :)

Käytän yleensä melkein koko settiä jos hiukseni ovat näin auki (saatan yhden keskikokoisen osion jättää pois, koska oma tukkani on aika ohut). Mutta jos teen kampauksen, yksi tai kaksikin osiota voi riittää tuomaan täytettä esim nutturaan :)

Vandaalia (Ei varmistettu)

Kiitos! :)

Tämäkin varmaan vain vaatii harjoittelua, että osaa klipsit kiinnittää huomaamattomasti ja huomioida, minkä verran osioita kampauksiin tarvitsee :)

Ruusunen (Ei varmistettu)

Aivan ihanat kiharat! Onko ne tehty suoristusraudalla?

Erika Naakka
NUDE

Kiitos! Ei kun tein Hot Toolsin kihartimella :) Tällä: https://sessionsalon.fi/kauppa/hot-tools-24k-gold-kiharrin-25mm

kukkis (Ei varmistettu)

IHANA!! Voikohan klipsejä laittaa todella ohueen tukkaan? Kuinka paljon pitäisi hiusta olla johon kiinnitys tulee. Itsellä todella ohuet hiukset ja määrällisesti vähän. Jos leikkaan lyhyeksi näyttää, että olisin ilman hiusta. Joten pidän pidempänä (ei ylety ihan olkapäille). Klipsejä olisi kiva kokeilla, en tosin tiedä osaisinko kiinnittää niitä.

Erika Naakka
NUDE

Jos vain mahdollista niin kannattaa käydä liikkeessä kysymässä myyjiltä, he osaavat auttaa ja varmasti auttaisivat kiinnityksessäkin :) Tällainen isompi määrä tukkaa ei välttämättä mene todella vähäisen tukan sekaan, mutta joku pienempi setti voisi hyvinkin toimia :)

Paltsu (Ei varmistettu)

Heippa! Epäolennainen kysymys postauksen aiheeseen nähden, mutta mistä olet ostanut tuon topin? Ihanan mallinen kaula-aukko ja selkäpuoli! :)

Erika Naakka
NUDE

Se on Zarasta :)

YES
Rohkaisua sinulle

En yleensä fanita pidennyksiä, mutta nuo näyttää ihan superhyviltä!!! Cool.

Kysymys, voiko hiusöljyä käyttää pidennyksiin säännöllisesti, tuli vain mieleen?

 

öö ehkä luulin, että nuo hiukset näyttää tässä hyvältä

ehkä se ootkin sä

 

Tsemppii päivään! Oot huikee ja inspiroiva.

-Maria

Erika Naakka
NUDE

Hmm varmastikin voi käyttää, mutta itse en tunne sitä tarvittavan. Näitä ei tarvitse juuri pestä eli mikään hiustenhoitoaine ei oikeastaan ole tarpeellinen :) Mitään keratiinipitoista tuotetta ei pidennyshiukseen saa käyttää!

Kommentoi