Viikon meikki-inspiraatio: glitter-huulet

NUDE

Supersäihkyviä ja oi niin epäkäytännöllisiä glitter-huulia on alkanut pomspahdella silmille Instagram-fiidissä yhä kiihtyvällä tahdilla. Punaisella matolla meikkitrendi sai ensiesittelynsä viikon takaisissa MTV Video Music Awardseissa.

Naomi Cambellin kimaltavat huulet oli loihdittu tällaiseen meikkiin tarkoitetulla kitillä, jonka on kehittänyt julkkismeikkaaja Pat McGrath. Mutta sen sijaan, että käyttäisin 60 dollaria glitter-kittiin, kokeilisin tehdä meikin huulipunalla, huulikiillolla ja irtoglitterillä!

Kuva: All Over Press

Kommentit

Laura/iloitse (Ei varmistettu) http://www.iloitse.fi

Apua! Tuleekohan kohta ne glitterigeelit, joita levitettiin silmien/ohimoiden tienoille sillä nyt ah-niin-trendikkäällä 90-luvulla :)

Erika Naakka
NUDE

Joo niitähän jo näki kesän festareilla! :)

Bloggaaja? (Ei varmistettu)

Itse ihastuin heti tähän trendiin, näin IG:ssä myös tutoriaalin tästä glitter-lookista :) Ei tietenkään ihan arkikäyttöön sovellu, mutta muuten hauska.

Mutta itse pointtini koskee blogin perustamista ja kuvien käyttöä. Olen huomannut, että käytät aika paljon All Over Press-sivuston kuvia tai itse ottamiasi. Itseänikin kiinnostaisi blogin perustaminen, mutta miten kuvien käyttöluvan kanssa menetellään? Osaan katsoa Googlesta vapaasti käytettävät kuvat ei-kaupalliseen blogiin (hakutyökalut-napilla) mutta miten kuvien kopioinnin kanssa menetellään, jos blogi onkin kaupallinen niin kuin sinulla?

Toivottavasti pystyt vastaamaan tähän! :)

Erika Naakka
NUDE

En tiedä yhtään miten yksityinen henkilö voisi saada luvat käyttää kuvia, sillä All Over Pressin käyttöluvan olen saanut A-lehdiltä. Kuvaoikeudet eivät varmastikaan ole ihan halpoja :/ Eli valitettavasti en osaa vastata tähän. Ehkä voisit ottaa yhteyttä All Over Pressiin?

Kommentoi