Viikon meikki-inspis

NUDE

Odotin innolla sunnuntaista Grammy-gaalaa ruhtinaallisen meikki- ja kampausinspiraation toivossa, mutta pakko myöntää, että jouduin vähän pettymään. Okei, olihan siellä muutama meikki, jonka voisi testata (esim. Demi Lovaton ja Tinashe) mutta aika vaisuksi jäi ainakin minun innostukseni.

Siksi päätinkin jakaa meikkikuvan ihan eri suunnalta, nimittäin New Yorkin muotiviikoilta. Siellä La Perlan näytöksessä malleilla nähtiin niin upea meikki, että leukani oli loksahtaa auki. Tätä purppuraa keijukaismeikkiä on testattava! Onneksi mulla onkin siihen jo sopiva paletti; Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance, jonka tilasin Beautybaysta :)

Kommentit

Lullah

Oon kans katelly beauty baysta samaista palettia ja paria muuta tuotetta. Miten nyt brexitin jälkeen, oliko tullimaksuja?

Erika Naakka
NUDE

Ei tule tulleja, ainakaan mun tietääkseni. Eihän Brexit vielä ole tullut voimaan :) Mutta ehkä Beautybayn sivuilta löytyisi tietoa?

Sonja A. (Ei varmistettu)

En ees käytä arkimeikissäni tai ees vähän fancymmissa meikeissa luomivärejä koska oon niin tottunut pelkkään siipimäiseen rajaukseen ja isoihin ripsiin, mut oon jo pitkään himoinnu tätä palettia silti :D Toisaalta omistan sinivihreät silmät ja tän paletin sävyt sais varmasti sen vihreän erottumaan supernätisti... Se vois olla tekosyy tilata tuo ihanuus!!

Erika Naakka
NUDE

No hei siis vihreäsilmäisille tää on iiiiiiiiiiihan must!!

Kommentoi