Viikon paras meikki: Kylie Jenner

NUDE

Kylie Jennerin meikki saattaa joskus jakaa mielipiteitä. Seurapiirijulkkiksen pistoksilla suurennetut huulet ja peittävä meikki eivät välttämättä päästä nuoren naisen kasvonpiirteitä ja ihoa oikeuksiinsa, mutta supertrendikkäitä neidon meikit ovat aina.

Tämäkin Kylien viimeviikkoinen ruskealla huulipunalla höystetty simppeli juhlameikki viilettää trendien aallonharjalla. Silmämeikki on itsekin helppo toteuttaa; levitä koko luomelle pronssista luomiväriä, tee ohut musta rajaus ja liimaa irtoripset. Levitä reippaasti ripsiväriä ja se on siinä! Tosin pohjameikin jättäisin näin kesän kunniaksi ohuemmaksi, eikä terve kuulauskaan olisi pahitteeksi. Niin ja etsi se täydellinen ysärihtävän ruskea huulipunasävy ;)

Mielipiteitä, joopas vai eipäs?

// I've been crazy for Kylie Jenner's makeup looks for a while now. This makeup goes perfectly with a summer weekend, but I'd prefer a glowing base with it. I really need to get a brown lipstick!

Kuva: All Over Press

Kommentit

rolssi

Joopas, joopas, joopas! Vaikka Kylie jakaa aika radikaalisti mielipiteitä, on toi mimmi vaan niin KUUMA! Ja meikit, tyyli ja hiukset aina vimosenpäälle. Kylie on kyllä sekoittanut allekirjoittaneen mielen ihan huolella! 

Tykkään!

Vielä kun itsekin löytäisi sen täydellisen todella vaalealle sopivan peitevärin/kasvojen korostus tuotteen niin pääsisi lookkia kopioimaan. Kaikki kaupoissa hypistelemäni ovat olleet aivan liian tummia tai sitten kimallusta sisältäviä :/ Harkitsen vielä, uskaltaisi köyhä opiskelija mennä MACin hyllyjä katselemaan... :D

Rusehtavat huulet on kyllä aivan ihanat, syksyyn sitten etenkin aivan täydellinen lookki.

 

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.com

Yleensä kyllä tykkään Kylien meikeistä, mut tää ei kolahtanut. Tai muuten jees, mut toi pohja on tällä kertaa jotenkin tosi tunkkaisen näköinen.

Erika Naakka
NUDE

Julkkisten meikit tuppaavat olemaan kyllä aika paksuja punaisilla matoilla, mutta niin ne vain on tehtävä :/ Kasvojen meikin on kestettävä moitteettomana koko illaan ja näyttää virheettömiltä myös noin lähelle zoomattuna.

Vaikka Kylie ei millään lailla edusta luonnonkaunista kauneusihannettani, on hän vaan aina yhtä upea, ei siitä mihinkään pääse! Vähän niinkuin Rihanna, ihan sama mitä on päällä, aina yhtä upea.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voisitko tehdä tästä meikkituton? :) Että millä tuotteilla itsellesi tekisit

Erika Naakka
NUDE

Kiitos toiveesta, laitetaan ylös! :)

Kommentoi