Viime aikoina ostettuja

NUDE

Jotenkin hassusti en ole pitkään aikaan nettishoppaillut mitään kosmetiikkaa. Ehkäpä syksyn rankkuus ei jättänyt tilaa rennolle nettishoppailulle, mutta nyt kun oma mieli on vähän rauhoittunut ja tuntuu, että on aikaa tehdä muutakin kuin töitä, olen löytänyt itseni tilailemassa aivan innoissani erilaisia juttuja. Halusinkin esitellä teille pari viime aikojen kosmetiikkaostokseni, koska olen vain NIIIN innoissani!

Pari viikkoa sitten tein tilauksen Tartelle, jossa oli juuri silloin ilmaiset toimitukset kaikkialle. Halusin vihdoin ostaa lisää merkin kuuluisaa ja meikäläisenkin rakastamaa Shape Tape Contour Concealer -peiteainetta sekä heidän uutta meikkivoidettaan Shape Tape Hydrating Foundation. Lisäksi heitin mukaan Amazonian clay 12-hour full coverage foundation -meikkivoiteen, mutta pakko sanoa, ettei tämä ole meikäläistä ainakaan vielä ihastuttanut.

Tilausasiassa sain rohkaisun teiltä, sillä joku lukijoistani oli tilannut Tartelta aiemmin ja kertoi, että ostos meni läpi ongelmitta ja tuotteet tulivat kotiin nopeasti. Minun paketillani kesti ehkä hieman kauemmin, koska en ollut kotona, kun DHL:n tyyppi yritti pakettia toimittaa, mutta ei 2,5 viikkoa Jenkeistä tulevalle paketille paha toimitusaika ole!

Tokana esittelen Bangerheadille tekemäni tilauksen. Olen testaillut monia hiusnaamioita ja käyttänyt niitä loppuunkin asti, mutta nyt, kun kaikki testituotteet on loppu, piti valita se paras, jota tilaisin lisää. Jälleen palasin tähän ikiaikaiseen suosikkiini KMS Tamefrizz Smooting Reconstructoriin*. Se oikeasti tuntuu korjaavan kuivia ja karheita kohtia, eikä se jätä hiuksia hiukkaakaan latteiksi tai lähmäisiksi. Hiukset ovat täydellisen sileät ja ennen kaikkea ilmavat, ilman mitään sähköisyyttä. Tätä suosittelen kaikille lämmöllä.

Lisäksi koriin tipahtivat Redken Quick Tease 15* ja NUXE Ultra Nourishing Lip Balm*. Nämä ovat itseasiassa molemmat teidän lukijoiden minulle suosittelemia tuotteita! Redkenin tekstuurisuihkeen ostin testiin, sillä aion löytää sen täydellisen rakennetta ja volyymia antavan tuotteen ohuille hiuksilleni. NUXEn huulirasvan kanssa taas kävi niin, että suosittelin tätä siskolleni, kun hän kärsi Pariisin matkallamme pahasti rohtuneista huulista. Irene nappasi tämän heti lähimmästä apteekista, mutta itse olin siinä vaiheessa niin aivopieruissa, etten tajunnut ostaa tätä itse! No sitten, kun testasin tätä vihdoin siskolta tajusin, että käsillä on ehkäpä paras huulirasva ikinä. Kiitos siis teille lukijoille taas kerran! Täältä saa ihan parhaat vinkit <3

Ja sitten viimeisimpänä se juttu, jota hehkutin viime kuussa eli kokonaan avattava meikkipussi! Tilasin sen heti tähän hommaan tutustuttuani eBaysta ja viimeinkin sain pussukan kotiini. Vielä testailuni on niin alkuvaiheessa, etten osaa sanoa, tulisinko enää toimeen ilman tätä, mutta aika hyvä fiilis mulla tästä jo on ;)

Oletko itse tehnyt jotain ihania ostoksia viime aikoina? :)

Seuraa blogia: blogit.fi

Kommentit

Alpo (Ei varmistettu)

Ihan mahtavaa että tykästyit myös Nuxen huulivoiteeseen! Se on ihan paras! &lt;3

Erika Naakka
NUDE

No joo siltä alkaa kyllä vaikuttaa! :)

Hei oletko testannut Kat Von D:n Lock-It Concelearia? Mietin onko Tarte yhtä hyvä tai kenties parempi peittävyydellään? Sitä sentään saisi online....

Erika Naakka
NUDE

En valitettavasti ole :/ mutta ainakin Youtubesta löytyyvertailuja ja esimerkiksi tämä tyyppi: &t=663s sanoi, että Tarte on peittävämpi ja helpommin levittyvä eikä keräänny niin helposti juonteisiin :)

Pitää kokeilla seuraavaksi. Tosin mun mielestä KVD levittyy kyllä kivasti eikä keräänny. Mutta sen miinuspuoli on, ettei sitä saa kuin lentolippujen kanssa...:)

Sani007 (Ei varmistettu)

Eikös Kat Von D alkanut toimittaa myös Suomeen jokin aika sitten?

Heidipie (Ei varmistettu)

Kat Von D toimittaa kyllä nykyään Suomeenkin.

Erika Naakka
NUDE

Millaisetkohan on toimituskulut?

minnis (Ei varmistettu)

Tuliko Tartelta tilattaessa tullit ja alvit vielä päälle ja miten maksu hoitui?

Erika Naakka
NUDE

Tartelta tilattaessa he maksavat tullit ja alvit eli ei tullut mitään päälle :) Ja itse taisin muistaakseni maksaa PayPalilla.

luetunymmärtäminen (Ei varmistettu)

Heh muutamaan kertaan luin uudestaan tuon "syksyn raskaus" -kohdan ennen kuin tajusin että raskaudella meinaat rankkuutta etkä sitä toisenlaista raskautta.... :D

Erika Naakka
NUDE

Hahhahhaa apua oli kyllä pakko muuttaa se :D

Kommentoi