Vinkki: apua luomivärin häivytykseen

NUDE

Yksi kikka on vienyt meikkaamiseni uudelle tasolle ja täytyyhän teidänkin tietää tämä maailmaa mullistava juttu ;) Tämä kannattaa tsekata ennen ensi viikon uuden vuoden juhlien upeiden meikkiluomusten tekemistä!

Luomivärien häivytyksessä ongelmaksi muodostuu usein se, että väri takertuu heti luomivärin pohjustusaineella ja meikkivoiteella pohjustettuun tahmeaan ihoon. Eikä se siitä liiku, vaikka sitä kuinka hinkkaisi hienoilla häivytyssiveltimillä. Ratkaisu varmasti jo löytyykin meikkipussistasi. Ota siis puuteri tai beige luomiväri esiin ja kokeile tätä.

1. Ennen luomivärien käyttämistä, levitä puuteria (tai vaalean beigeä luomiväriä) sille alueelle, jolle aiot luomiväriä häivyttää. Itselläni tämä alue on useimmiten luomivaon ja kulmakarvojen väliin jäävä alue, jolle levitän reilusti puuteria isolla MAC 224-häivytyssiveltimellä.
2. Ideana on tehdä ihosta mahdollisimman tarttumaton. Joten kokeile vielä sormenpäällä, jäikö joku kohta tahmeaksi ja lisää vielä kerros puuteria, jos näin on. Kokeile sitten uudelleen häivyttää luomivärejäsi. Lupaan, että huomaat eron :)

SEURAA BLOGIA: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikä pointti laittaa luomivärin pohjustajaa ja sit taputella sen päälle puuteria niin ettei luomiväri tartu? Eikö helpompaa olisi skipata pohjustaja? Äly hoi...

Erika Naakka
NUDE

Itse käytän primeria vain liikkuvalla luomella jossa värien häivyttäminen ei ole niin suuressa roolissa. Mutta jos rasvaisuuteen taipuvalta iholta jättää primerin pois, voi kovalla vaivalla tehty silmämeikki valahtaa ja kulua nopeastikin pois. Primer siis parantaa meikin kestävyyttä vaikka se puuterin alla olisikin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

On siinä älyä, koska luomia on yhtä monia erilaisia kuin ihojakin. Itselläni on syvä luomivako, ja herkästi rasvoittuvat luomet. Jos en laita pohjustajaa JA puuteria, on luomiväri karannut sinne vaon pohjalle ihan muutamassa tunnissa. Pelkkä pohjustaja ei auta, puuteri on pakko olla päällä kiinnittämässä. Ja ihan paljaalle luomelle ei ole mahdollista sitä luomiväriä laittaa, rasvoittuvat luomet tarvitsevat oikeastaan aina kunnon pohjustuksen.

Erika Naakka
NUDE

Juuuurikin näin! :) Paitsi että selitit tän kyllä paljon paremmin :D

Annakoooooo (Ei varmistettu)

Moikka!

Voisitko tehä postauksen hyvistä häivytys siveltimistä ja et mistä niitä saa, et ois tyylii iha suoria linkkejä verkkokauppoihin :)

Delle (Ei varmistettu)

Sipaisen häivytyssiveltimeen ohutta kivipuuteria ja häivyttelen sillä luomivärin reunaa. Käytän samaa ( Inglotin) kivipuuteria pohjustusvoiteen päällä. Aikaisemmin en käyttänyt puuteria pohjustuksen päällä. Mielestäni luomivärit leviävät paremmin puuteroidulle luomelle ja primeri pitää ne paikoillaan.

Kommentoi