Vinkki: Korostukset + tummien silmänalusten peittäminen

NUDE

Kärsin tummista silmänalusista, joten rutiininomainen peittäminen ei ole muuttunut vuosikausiin. Nyt olen kuitenkin ottanut käyttöön aivan uuden kikan pohjameikin teossa. Sen avulla saan silmänaluset hyvin peitettyä sekä tehtyä samalla korostuksen ja pienen kohotuksen poskipäille.

1. Meikäläisen lähtötilanne. Silmänaluset on geenien ansiosta tummat (tosin näin kirkkaassa valaistuksessa sitä ei niin huomaa) ja silmäluomet punertavat. Tarvitaan peittoa ja kohotusta ilmeeseen. Levitä tarvittaessa ensimmäisenä primer.
2. Levitä mahdollisimman vaaleaa peiteainetta kuvassa näkyvällä tavalla. Eli ensin nenän viereen ja yläreunasta pitkin silmän alareunaa kohti ohimoa. Tässä käytän aina Urban Decayn Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealeria sävyssä Light Warm. Joskus heitän sekaan Cliniquen vieläkin tujumpaa All About Eyes -peiteainetta.
3. Töpöttele peiteaine paikoilleen kostutetulla BeautyBlenderillä. Liikuttele sientä niin, että nenän vieressä oleva peiteaine leviää ulospäin ja ylempi suiru edelleen kohti ohimoa.
4. Puuteroi homma paikoilleen vaalealla puuterilla. Tässä käytän inan lisäpeittoa antavaa Lumenen CC-puuteria. Seuraavaksi voit nauttia kohotetusta ja virkeästä ilmeestä ja hyvästä pohjameikistä ;)

BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

Kiti

Jes, just tällaista vinkkiä tarvitsin, kiitoksia!

Nimimerkillä Talvinaama ei ole paras naama :D

essibltn (Ei varmistettu) http://essi-bltn.blogspot.fi

Hei jes! Mä epäröin todella pitkään tuon UD:n peiteaineen tilaamista, tai siis oikestaan sitä sävyä! Toi Light Warm näytti mun silmään jotenkin liian keltaselta, mutta monien kehujen jälkeen päätin kuitenkin tilata juuri sen sävyn. Sen takia olikin kiva huomata, että säkin käytät tota juuri siinä sävyssä! Tuohan on juuri passeli sävy, hankin itsekin sen tuohon silmien alle laitettavaksi :-)

<a href="http://essi-bltn.blogspot.fi/" rel="nofollow">essi-bltn.blogspot.fi</a>

3551 (Ei varmistettu)

Mulla on tosi tummat silmänaluset, mutta sen lisäksi toinenkin ongelma. Nimittäin aivan jäätävät rypyt silmien alla. En tajua mistä ne johtuu ja miten niitä voisi auttaa. Oon vasta 18v. enkä oo kuitenkaan koskaan polttanu tupakkaa, nukun enemmän ku laki sallii ja muutki mahdolliset syyt ei kuulosta sopivalta. Sitten jos haluan peittää ne tummat silmänaluset niin päivän aikana kaikki se peiteaine kerääntyy niihin juonteisiin ja korostaa entisestään. Mulla on käytössä make up storen cover all mix. Tiedätkö mikä tähän ongelmaan auttaisi?

TiinaL (Ei varmistettu)

En ole Erika, mutta vastaan silti. Ootko kokeillu laitta reilusti silmänympärysvoidetta ennen meikkaamista? Samaten hyvä primeri myös peiteaineen alle kiinnittää meikin paremmin. Itse käytän UDPP:tä myös alaluomelle.

Erika Naakka
NUDE

Joo samaa olisin ehdottanut kuin Tiina. Mulla on myös aika ryppyiset alaluomet ja peiteaine kerääntyy niihin etenkin silloin kun en ole puuteroinut ainetta kunnolla paikoilleen. Eli pohjustus on hyvä ja lopuksi puuteria vaikkapa luomivärisiveltimellä juuri sinne, missä tuota kerääntymistä eniten tapahtuu.

..En ole Erika, mutta ainakin itselläni auttaa:
1: Silmän ympärysten hyvä kosteutus Talikan Eye Contour Detox Geelillä (Sokos, Stockmann)
2: Seuraavaksi pahimman tummuuden taittaminen Bobbi Brownin (Stockmann.com) tai First Aid Beautyn (Feelunique.com) Correctorilla
3: Sitten varsinainen mahd. ohut, mutta runsas pigmenttinen peiteväri; UD Naked Skin Concieler tai edullisempana vaihtoehtona esim. Maybelline Fit Me (levitettynä Erikan näyttämällä tavalla)
4: Lopuksi kevyt puuterointi hienojakoisella, ei kuivattavalla puuterilla; esim. Mac Mineralize Skinfinish tai Maybelline Fit Me :)

Kinuski (Ei varmistettu)

Just tuskailin, ettei noita silmänalusia saa millään peitettyä (nyt käytännössä mm. MAC pro longwear) ja oon miettinyt ton UD:n peitevoiteen ostoa. Tämä ratkaisi mietinnät. MAC saa siirtyä muihin peittohommiin. :)

Julleeee (Ei varmistettu)

Moi, mikset levitä peiteainetta kolmion muotoisesti? Peittääkö toi jotenki paremmin/tuleeko virkeämmän näkönen lookki? En oo tainnu enne tällästä tapaa nähä ni kiinnostais kuulla et onko tää parempi tapa :)

Erika Naakka
NUDE

Moi! No itseasiassa levitän sen kolmionmuotoisesti. Kun lähden levittämään tuota BeautyBlenderillä ulospäin niin siitähän tulee oikeastaan kolmio siinä vaiheessa :) Voihan sitä peiteainetta levittää lisää tuohon välialueelle mutta omaan makuuni sitä tulee sillä tavalla vähän liikaa.

Mörkö1234 (Ei varmistettu)

Hyvä vinkki, pitää testata! Mä pääsen meikillä hyvällä tuurilla tohon sun lähtötilanteeseen :D

Nyt käytössä macin peiteaine, myös toi clinique on testattu. Ongelmana on vielä aivan kuivat silmänympärykset. Onneksi löysin nyt maailman parhaan voiteen avenelta, sillä lähti rohtumat luomista parissa päivässä. Mutta edelleenkin kaikki mömmöt on kuivina kökköinä silmänalusilla :( onneks kesällä helpottaa :D

Erika Naakka
NUDE

Hei hyvältä kuulostaa tuo Avene! Mulla taas Clinique ei kuivata mutta MAC on aivan liian kuivaa omille silmänalusilleni :/

herttaxxx (Ei varmistettu)

Moi. Osaatko vinkata jotain to-del-la vaaleaa peiteainetta? Mun ongelma on se, että oon paperinvalkoinen luonnostani, joten kaikki peiteaineet on liian tummia, jopa toi UD:n vaalein sävy :/

Erika Naakka
NUDE

Kyselin tätä muilta kauneusbloggaajilta ja siellä kehotettiin kokeilemaan MACin vaaleimpia sävyjä sekä NARSin peiteaineen vaaleinta (saa tilattua Feelunique.comista) :) Joku ehdotti myös Maybellinen Fit Me -peiteaineen vaaleinta, mutta toinen taas sanoi, että se on tumma. Mutta kannattaa käydä tsekkaamassa :)

nansk

Loistovinkkejä tällekin paperinaamalle, jes! (: Näytti kyllä omaan silmään mulle toi UD aika hyvältä kun kävin sokoksella kurkkaamassa, mutta älkää ainakaan FitMe:tä hankkiko testaamatta luonnonvalossa, sen vaalein sävy on sen verran oranssi että menee just just ruskettuneemmalle kesäiholleni.

Eikö MACilla tai MUFElla tai jollain ollut sellainen melkein valkoinen ns. taittoväri jota voi sekottaa mihin tahansa vaalentamaan?

NJN (Ei varmistettu)

Täältä sivusta heitän, että Helena Rubinsteinin Magic Concealerin vaalein 01 sävy kannattaa tsekata ja Bobbi Brownilta löytyy todella vaaleita correctoreita ja peiteaineita.

stiia (Ei varmistettu)

Tää on mun meikkiongelma numero 1. Mä olen käynyt läpi varmaan puolet youtuben videoista haulla "dark under eyes" ja testannut vinkit. Niillä naisilla ei edes ole tummat silmänaluset. Mulla on syvällä olevat silmät ja todella tummat silmänaluset. Lisäksi orbita-luun kaari tuossa silmän alla on todella prominentti. Niin ja silmänaluset ovat todella kuivat vaikka kuinka kosteutan.
Nyt mulla on ollut käytössä Esteen Lauderin, Maybelinen fit me, Macin moisturecover, Nyxin HD yellow sävyssä, Lily lolon mineraalipeiteaine ja Kikon coverwheel -peiteaineet. Näiden lisäksi käytössä on Smashboxin under eye primer. Mikään ei tunnu olevan hyvä, joko ne ei peitä ja sitten pitää kerrostaa niin, että päivän mittaan peiteaine kasaantyy juonteisiin (huolimatta kunnollisesta puuteroinnista) tai sitten käy niin kuin EL:n kanssa, että muu meikki hieman kuluu päivän aikana ja illalla silmänaluset näyttävät ylimeikatuilta.

Tää nyt oli tällainen avautuminen. Luulen että kyse ei ole enää peiteaineesta vaan siitä, että mä en joko osaa tai mulla on liian kova vaatimustaso. Kaikesta huolimatta voisin kyllä vielä kokeilla tuota NARSia kun se on niin kehuttu :)

Jonttu (Ei varmistettu)

Itsellänikin tämä on ikuisuusongelma. :( Tällä hetkellä käytössä Oriflamen Giordani Gold -peitepuikko, ja toimii yllättävän hyvin (ei paakkuunnu pieniin juonteisiin toisin kuin kaikki muut testaamani peiteaineet).

sandria (Ei varmistettu)

Hei. Kiitos hyvästä vinkistä :) sen verran haluaisin vielä kysyä tarkennukseksi, että missä kohtaa olet lisännyt meikkivoiteen?

Mä niin pystyn tunteen muiden kommentoijien fiilikset :/ itsellä on ollut aina hyvä, tasainen ja raikas iho mistä olin niiiiin kiitollinen, kunnes muutama vuosi takaperin, ihan puskista, mulle puhkes atooppinen ihottuma. Ja kivasti nimenomaan silmiin.. iho on kaikista lääkevoiteista ja satojen eurojen "turhien" silmänympärysvoiteiden jäljeen kirkkaan punainen, kuiva, kutiseva ja hilseilevä jatkuvasti. Ja tämähän rajoittaa elämää meikkien kanssa todella paljon :( ja kun tuohon lisää ne synnynnäiset tummat silmänaluset niin niiden peittäminen kauniisti on mahdotonta. Tosin, ottaisin silmien juoviin paakkuntuvat meikit koska vaan jos olisivat vaan normaalit silmänympärykset :)

Erika Naakka
NUDE

Meikkivoiteen levitän aina ennen peiteainetta :)

Voi hitsi, ikävä kuulla! :( Toivottavasti löytäisit jonkun oikeasti toimivan voiteen, jolla ihon saisi kuntoon :/

Kommentoi