Vloggaaja, joka saa aina tilaamaan uusia tuotteita

NUDE

*Sis. mainoslinkkejä

Olen tainnut joskus aiemminkin puhua siitä, kuinka jokaisella pitäisi olla oma inspiroiva bloggaaja tai tubettaja, jonka mielipiteeseen luottaa ja jonka tyyli sopii omaan meikkaus- ja kampaustyyliin.

Itselleni tällaisia tubettajia ovat Desi Perkins ja Melissa Alatorre sekä viimeisimpänä ihastuksena Hannah Renée, jonka tämä viimeisin meikkivideo sai meikäläisen tilaamaan pitkästä aikaa juttuja netistä. Näillä kaikilla on ihana meikkaustyyli ja varmaankin aika samantapainen iho kuin itselläni, jolloin tiedän, että myös meikin pohjustustuotteet sopivat myös minulle. Tällä kaikella on kuitenkin varjopuolensa; videoita katsellessa kun tulee usein hirvittävä himo saada näiden naisten käyttämät tuotteet itselleen.

Viimeisimpänä Hannahin videon katselun tuloksena löysin itseni raivo-googlettamassa hänen käyttämiä tuotteitaan. Yritin löytää kaikkia haluamiani tuotteita samasta verkkokaupasta, jolloin en joutuisi tekemään montaa tilausta. Onneksi Feeluniquelta löysin vihdoin kaikki himoitsemani jutut ja sain tilauksen viikko sitten tehtyä.

Tilaukseen mukaan lähtivät siis Laura Mercier Foundation Primer - Hydrating*, Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish* ja L’Oreal Paris Infallible Shaping Stick Foundation*, Toffee Caramel. Laura Mercierin Primer kiinnostaa, koska en tällä hetkellä omista mitään kummoisia primereita ja tämä kuulostaa siltä, että ihon saisi ihanan kosteutetuksi ja heleäksi ennen meikkiä. Charlotte Tilburyn puuteria olen harkinnut jo todella pitkään, sillä Real Techniquesin perustajat kehuivat sitä Suomen vierailullaan. Tuo Shaping Stick Foundation taas vaikuttaa todella helposti levittyvältä ja iholle kauniin sävyn antavalta, vähän kuin puikkomuodossa olevalta aurinkopuuterilta.

Löytyykö teiltä tällaisia tubettajia tai bloggaajia, joiden takia kukkaro aina kevenee? :)

Kommentit

Ellivelli (Ei varmistettu)

...Joo, pari Naakkaa;D

Erika Naakka
NUDE

Ahaha voi ei, olen pahoillani :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Jamie Paige ja Mariah Leonard aiheuttaa mulle samanlaisia reaktioita! Tuo Charlotte Tilburyn kivipuuteri on oikein jees, mutta en suoraan sanottuna ole varma onko se NIIN paljon parempi kuin mitä hinta antaa ymmärtää. Tai siis onhan se toki hyvä, mutta esimerkiksi Wet & Wildin halpa kivipuuteri on yhtä hyvä ellei jopa parempi. Mulla on myös tuo Laura Mercierin primer ja toki sekin hyvä on, mutta en tiedä onko se niin paljon parempi kuin kosteuttavat markettiprimerit.

Erika Naakka
NUDE

No mielenkiinnolla testaan! Voi kyllä hyvinkin olla etteivät ole hintansa arvoisia.

Allupallu (Ei varmistettu)

Mulla ei ole mitään "esikuvia", ketä seuraisin, sen sijaan selailen nettikauppojen ratingeja ja semmoset joissa on paljon hyviä arvosteluja tsekkaan eri blogeista/vlogeista! Tällä hetkellä kotiutumista odottaa Beccan shimmering skin perfector, Tilburyn Hollywood flawless filter (tätä odotan kun kuuta nousevaa!!) ja Cover FX custom cover drops :)

Erika Naakka
NUDE

Mulla onkin toi tokavika ja se on kyllä ihan jees! Vaikkakin jotenkin ehkä odotin enemmän..

Purkkisirkussonja (Ei varmistettu) http://stoori.fi/purkkisirkus

Mun esikuvana on ainakin Ostolakossa Virve! Korealaiset tuotteet ovat tulleet tutuksi hänen suosituksestaan ja äkkiä huomaan klikkailevani tilausta uusista tuotteista :D

Erika Naakka
NUDE

Haha no joo ymmärrän! :)

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Hannah oli mulle uusi tuttavuus, kiitos vinkistä, aina kiva löytää uusia seurattavia :D. Enkä myöskään tiennyt, että Feeluniquelta saa Laura Mercieriä ja Charlotte Tilburya, taitaa myös mun kukkaro keventyä pian. :)

Erika Naakka
NUDE

No hyvä että sait uusia vinkkejä! :)

Mira/Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Ei ole yhtä ainoata vaan seurailen oikeastaan useammankin suosituksia ja niistä sitten valkkaan itselleni sopivimmat, esim. sinun suosituksiisi luotan :)

Erika Naakka
NUDE

No se kuulostaa järkevältä! :)

Nena Sofia (Ei varmistettu) http://www.nenasofias.fi

Ihania tuotteita! <3 Mä olen kehittänyt aika nopeasti pienen pakkomielteen Linda Hallbergia kohtaan, mutta nää ihailun kohteet vaihtelee aina ajoittain :) ja siis tosiaan, 90% mun kosmehankinnoista johtuu blogeista/tubesta/instagramista :D

Erika Naakka
NUDE

Haha kuulostaa tutulta :D Ja Linda on kans ihana!

nansk

Lisa Eldridge, aina ja ikuisesti!

Erika Naakka
NUDE

Joo no se on kans ihana!

Kommentoi