Vuoden kauneimmat lettikampaukset

NUDE

Keräsin yhteen tämän vuoden gaalojen upeimmat lettikampaukset. Onko teillä vielä muita suosikkeja, jotka eivät tähän listaukseen päässeet? :)

// I picked up this year's most gorgeous braid updos. You got any favs?

Pictures

Kommentit

StyleC (Ei varmistettu) http://tyylicasual.blogspot.fi

Ihania! Argh,on yksi asia, jossa paksuhko tukka on toisaalta myös huono. Ja se on nää letit! Siis mulla rupeaa pikkuhiljaa olemaan jo vähän mittaakin hiuksissa, mutta letti on niin paksu että esim. lettiponnaria yrittäessä vaan sojottaa suorana pötkönä, eikä taivu mihinkään... puhumattakaan että letti päättyisi sillä tavalla nätisti ohenemalla loppua kohti. Pitkän tukan pitää siis paksuna olla todella pitkä ennen kuin toimii. Nooo, kasvatus jatkuu, mutta ehtiiköhän lettihuuma jo laantua ennen kuin tukka ehtii riittävään mittaan... sillä välin ihailen näitä kuvia ja haaveilen :) Tai sitten pyydän ensi viikolla kampaajaa ohentamaan puolet pois ;)

Riikka (Ei varmistettu)

jos haluut jaan normaalin letin niin tee se mahdollisimman löysänä(siehuomaat miten löysä sen pitää olla et se taipuu)

lopusta saat vähän ohemman kun alotat tehä tosi löysää ranskista ja sitten kun se on siinä kohassa mihin haluut nutturan teet siihen poninhännän ja vedät kevyesti sieltä mistä alotit sen letin sitä ponnaria kohti, tämän jälkeen teet mahollisimman löysän normiletin ja valaa sulla on poninhätäletti ;)

jos haluut "normaalin" loppua kohti ohenevan letin niin voit tehdä saman kun mitä äsken neuvoin mutta kun se on valmis niin otat sen ponnarin pois sieltämihin se "ranskis" loppuu mut tää vaatii sen et jatkat 3 samalla osiolla etkä jaa niitä uudestaan :)

toivottavasti tajusit mut ainaki mulla toimii tälleen ;)

StyleC (Ei varmistettu) http://tyylicasual.blogspot.fi

Oi, pitää testata, kiitos vinkistä! Ranskista en ole tajunnut tuolla lailla kokeillakaan. Mulla on myös tosi liukas hius, joten se luistaa noissa löysissä leteissä helposti pois: yritän siis opetella myös hiuspuuterin käyttöä samalla niin saan vähän pitoa. Kiitos kovasti!

meow (Ei varmistettu)

Aivan ihania!! Mitenhän tuo ensimmäisen kuvan kampaus tehdään, hmm...

MANE (Ei varmistettu)

ÄÄÄÄÄ!! Ihania lettikampaukset on niiin ihania ! Haluisin niin oppia tekee kalaruoto letin mut en oo löytänyt mitää tarpeeks helppoo ohjetta... ;)

Julia Reijonen (Ei varmistettu)

Ah Rihannan letti on kyl kaikista upein! :P

Lillu (Ei varmistettu)

Hei tiiätkö saako netistä tilattua semmoista nutturalassoa mistä säkin oot tehny tutoriaalin :) ? tiiän että niitä saa glitteristä, mut ei oo glitterin liikettä lähellä :/

Erika Naakka
NUDE

en kyllä oo ainakaan törmännyt sellaisiin missään :/

Kati (Ei varmistettu)

Ebaysta löytyy :)

Diana (Ei varmistettu)

Aah, niin ihania, itte oon pari kertaa tehnyt (tai ainakin yrittänyt tehdä) tuon Blake Livelyn lettikampauksen... :) <3

Kommentoi