Yhden tuuman kiharrin

NUDE

Olen etsinyt ja kokeillut monia kihartimia, kiharruspuikkoja ja lämpörullia, mutta mikään ei ole tuntunut tekevän juuri oikeankokoista kiharaa. Tuntuu, että puikoilla tulee liian pientä kiharaa ja lämpörullien kanssa olen aika amatööri. Useimmiten olen tehnyt kiharat suoristusraudalla, eikä mulla ole edelleenkään mitään suokkarikiharoita vastaan, mutta jotenkin kaipasin vähän helpompaa ja ehkä nopeampaakin tapaa kihartaa hiukset.

Vuoooosien etsiskelyn ja netissä tutkiskelun tuloksena löysin vihdoin juuri oikean kiharrinkoon! Ottakaa tämä muistiin tyttelit: paras kiharrinkoko on yksi tuuma! Elikkä about 25 mm. Sen kokoinen kiharrin löytyy esimerkiksi Babylissiltä, mutta varmasti samankokoisia löytyy muiltakin. Tai tietysti tämä kokoasia on vaan mun mielipide, mikä on teidän? :)

// I think the best curling iron size is definitely 1 inch!

Kommentit

ella (Ei varmistettu)

wau, on kyllä hyvännäköset! :)

Erika Naakka
NUDE

tässä nää ei oo kyllä parhaimmillaan ;)

Shini (Ei varmistettu)

Itse ostin Remingtonin suuremman kiharrinsauvan, mutta tuntuu, että se on vähän liiankin suuri. Ehkä oot oikeassa, että 25 mm on just se oikea koko, koska tuo mun Remington on tosiaan 32 mm. :D

Tykkään paidastasi, mistä oot sen ostanut?

Erika Naakka
NUDE

joo mäkin oon koittanut sitä ja se on kyllä liian iso :/

se on mekko ja ostin sen ennen uutta vuotta Cubuksesta alennuksella :)

L (Ei varmistettu)

Kauniit kiharat !
Liittymättä itse aiheeseen; mistä kaunis höyhenpaita on ? :)

Erika Naakka
NUDE

kts edellinen vastaus ;)

satu (Ei varmistettu)

Kiitos Lauren Conradin, joka on aina hehkuttanut 1 tuuman kiharrinta (heh), mäkin ostin viime vuonna sellaisen, merkkinä Remington. Munkin mielestä paras kiharrinkoko silloin, kun ei halua kovin pientä kiharaa.

Aurora (Ei varmistettu)

Mullakin on isompi kiharrinsauva Remingtonilta, en tosin ole varma koosta, olisko sit 2,5-3,0 cm? Sain sillä kuitenkin varsin pätevät kiharat väsättyä helposti, niinkus tässä: http://auroranhenkarit.costume.fi/2013/01/06/jokapaivainen-mustamme/ Pesee perus suoristusrautakiharat luonnollisuudellaan 6-0 :)

Erika Naakka
NUDE

mäkin kokeilin sitä tosiaan ja tulos olis ihan ok: http://nude.costume.fi/2012/03/02/kakkaraviikko-paiva-5-jumbosauvakiharrin-2/

mut ei ne muistaakseni hirveen hyvin mulla pysynyt. mut sulla noi näyttää tosi hyviltä! varmaan paksummassa hiuksessa isot laineet näyttää paremmilta :)

vilma (Ei varmistettu)

ihanalta näyttää! rupes itestäkin tuntumaan, et voisin ehkä tehä pienen sijotuksen... :) mutta miten hyvin tollaset kiharat sitten pysy sun hiuksissa, vs. esim. suoristusrautakiharat? :)

Erika Naakka
NUDE

yhtä hyvin ja joskus tuntuu, että paremminkin :) mutta mä oon nyt tehnyt sellasen virheen, että oon laittanut aina pesun jälkeen hiuksiin hiusöljyä, eikä kiharat oo tuntunut pysyvän mulla millään. eli syy saattaa olla toi öljy.

Rapu (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää! :) Oot super nätti! Pitääkin painaa mieleen toi laite ja koko, kun mun nykyisestä kihartimesta aika jättää :)

Erika Naakka
NUDE

no ehä oo! kiitos kuitenkin :) joo, eikä tää ollut ees kallis vehje, eli ihan hyvä siltäkin kantilta :)

kiinnostais (Ei varmistettu)

voisiks tehdä tutoriaalin tästä koska mulla on saman tyyppinen kotona ja en saa sillä väännettyä kiharoita millään ? nii jos oppisin jotain :D

Erika Naakka
NUDE

voisin, muistuttele jos unohan! :)

Vee (Ei varmistettu)

Näyttääpä ihanilta!

Aiheesta tosin poiketen... Vanhojen tanssit on kovaa vauhtia tulossa, niin olisiko mitenkään mahdollista, että voisit koota jootain kampauksia kollaasiksi tms, jotka sopisivat vanhojen tansseihin, niin nutturoita kuin kiharoitakin:)

Erika Naakka
NUDE

juu oon just parhaillaan keräilemässä kuvia kollaasiin. mut eihän vielä oo kiire? ;)

Terhi (Ei varmistettu) http://www.terhisuanto@hotmail.com
katri (Ei varmistettu)

voisitko tehä video tutriolin miten tuollaista kiharrinta käytetään tai ees kuva ja siihen selitykset?:)

Erika Naakka
NUDE

joop! heti ku ehrin ;)

Kati (Ei varmistettu) http://alohafever.blogspot.com

Minä hölmö tilasin alle sormen paksuisen kihartimen... :) Kiitos vinkistä koon suhteen!

meri (Ei varmistettu)

Aivan upeat kiharat! Sulla on kyllä ihanan kiiltävät ja muutenkin tosi terveen näköiset hiukset. :)
Olen itse aikeissa aloittaa hiuksilleni kuntokuurin ja ajattelin kysyä olisiko sinulla joitain vinkkejä esim. kuinka usein hiuksia kannattaisi pestä, suositeltavaa shamppoota ym.? En ole koskaaan värjännyt hiuksiani. Ne ovat luonnostaan perus suomalaiset eli vaaleanruskeat, sekä hiuksieni väri on alkanut muuttumaan luonnostaan tummemmaksi, mutta jotenkin ne tuntuvat elottomilta.. :(

Erika Naakka
NUDE

tein vähän aikaa sitten jutun hiustenhoidosta: http://nude.costume.fi/2012/10/19/tehohoitoa-hiuksille/
käytän tosi paljon tota öljyä ja sitten tuota paul mitchellin super skinny serumia. shampoosta en osaa sanoa mitään, käytän lähes joka päivä eri shampoita aina sunsilkistä joicoon, enkä usko, että se millä hiukset pesee, hirveästi vaikuttaa niiden kuntoon. mä panostan yleensä hoitoaineisiin ja suihkunjälkeisiin hoitoihin :)

en kyllä tiedä, miksi mun hiukset on joskus niin kiiltävän näköiset. ei niiden pitäisi olla :D niitä on niin paljon värjätty ja kiharrettu ja tupeerattu, että luulisi niiden näyttävän ihan kuolleilta.

myös värjäys tuo kiiltoa hiuksiin. olen huomannut, että monilla, joiden hiuksia ei ole koskaan värjätty, voi olla aika elottoman näköiset hiukset. vaikka todellisuudessa ne on varmaan paljon paremmassa kunnossa kuin värjätyt. mutta voihan sitä kokeilla laittaa jotain sävytettä tai raitoja? :)

Annina (Ei varmistettu)

Aiempaan kommentiin kommentoiden, Stockmannilla hiusosaston myyjä sanoi että ei pitäisi pesun jälkeen laittaa edes hiuksiin jätettävää hoitoainetta, jos haluaa että ne kiharat pysyy. Syytä en kunnolla muista. Kai se hoitoaine jättää jotain "kiharan vastaista" hiuksiin, öljyllä sitten sama vaikutus..?

Erika Naakka
NUDE

no öljy ei mulla ainakaan toimi hiukkaakaan. kunnon lämpösuihkeet ja lakat vaan niin johan pysyy ;)

Laura-- (Ei varmistettu)

Otsikko pitäisi ehdottomasti olla "koolla on väliä" :--DDD ihanaa kiharaa :--)

Erika Naakka
NUDE

haha totta! miks mä en tajunnu tota :D

Kommentoi