Yllättäjä – Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil

Ihmettelin Feelunique unboxing -videolla, että mitenkäs meikäläisen tukka nyt noin kiiltää. En muistanut, että olisin muuttanut mitään hiustenhoitorutiineissani, kunnes vähän aikaa pohdin asiaa ja tajusin, että onhan sinne kylppärin kaappiin tullut yksi uutuustuote testiin.

Silminnähtävän muutoksen oli tehnyt tämä Kardashian Beautyn Black Seed Dry Oil, jonka sain vähän aikaa sitten testiin ja jota nyt haluan teillekin suositella.

kardashian black seed dry oil.jpg

Pakko myöntää, että kun kuulin Kardashianin siskosten kosmetiikan saapuvat Suomeen, en juurikaan hihkunut innosta. Rakastan klaanin tv-sarjaa ja seuraan varmaan jokaista Instagramissa, mutta useinkaan julkkisten suunnittelemat tuotesarjat eivät saa aikaiseksi mitään sen suurempia tunnekuohuja.

Jouduin siis nielemään ennakkoluuloni ainakin tämän hiusöljyn osalta. Tuote on aivan mahtava ja se saattaa kiilata ainakin suuren suosikkini L’anzan hiusseerumin rinnalle, ellei jopa ohi. Öljy ei tunnu hiuksissa raskaalta, mutta saa tätä kyllä laitettua hiuksiin liikaa, jos oikein ronskilla kädellä käyttää. Tukka tuntuu käytön jälkeen supersileältä ja näyttää tosiaan todella kiiltävältä, mikä on meikän hampulle aika harvinaista.

Black Seed Dry Oil sisältää samaa mustakuminaöljyä, jota löytyy kaikista Kardashian Beautyn hiustuotteista. Se kosteuttaa, suojaa ja vahvistaa ja sen on huhuttu olevan myös öljy, johon Kleopatra on hiushuolineen kääntynyt 😉 Öljy maksaa noin 25 euroa (98 ml) ja jälleenmyyjät löydät täältä.

kauneus hiukset testit meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *