Peukutan Angels Share Hotellia ja Bar Italiaa Edissä!

Valitsimme maaliskuun Edin reissulle Angels Share hotellin, koska näytti kivalta ja hintakin oli varaushetkellä kohtuullinen. Kiva se olikin ja sisustusta jaksoin ihastella lähtöhetkeen asti.Saavuimme paikalle illalla ja sisäänkirjaus sujui nopeasti. Tänne oli helppo tulla kentältä Airlink 100 bussilla, jonka pysäkki on aivan hotellin lähellä. Nuo bussit kulkevat 24h. Sijainti oli loistava muutenkin West Endissä. Ostoskatu Princes Street alkoi kulman takaa ja kuuluisa Pubien katu Rose Street oli myös tosi lähellä. Hotelli on siis ns.uuden kaupungin puolella, vaikka sekin on 1700-luvulta. Vanha kaupunki onkin sitten iäkkäämpi ja sinne käveli hotellilta n.15-20 min.Uutta ja vanhaa kaupunkia erottaa puistoalue ja ne liitettiin v. 1995 Unescon maailmanperintöluetteloon.

Angels Share Hotel, 7-11 Hope St, Edinburgh

Sisäänkäynti

Hotellin huoneet on omistettu jollekin kuuluisalle skotlantilaiselle, kuten Sean Connerylle tai Ewan McGregorille. Minun huoneeni oli omistettu Kelly MacDonaldille ja oli varmaan hotellin pienin huone. Hyvin mahduin reppuni kanssa yöpymään ja käymään suihkussa. Mikäli huoneen pienuus ahdistaa, ei nro 107 ole sinulle. Hyvin eri kokoisia ja näköisiä ovat tämän hotellin huoneet. Kaikki tarvittava löytyi huoneesta ja siistiäkin oli. En keksi mitään purputettavaa.

Hotellin ravintola oli tyylikäs kattokruunuineen ja sisustus oli muutenkin mielenkiintoinen. Ravintolassa on elävää musiikkia, ruokaa ja yli 200 viskin valikoima. Musiikista oli jossain arvostelussa hieman purinaa eli herkkäunisen ei kannata ottaa huonetta ravintolan yläpuolelta. Minua ei kyllä musiikki häirinnyt.

Testasimme Full Scottish Breakfastin (haggismakkaraa), French Toastin ja hotellin nimikkoburgerin cheddarilla, savupekonilla ja whiskysoosilla. Hyviä olivat kaikki ja palvelu myös. PEUKKU!

Toinen peukutus menee Lothian Roadilla sijaitsevalle Bar Italialle!  Saimme vinkin tästä ravintolasta läheisen kaupan suomalaiselta myyjältä. Paikalliset herkut ja erikoisuudet on aina testattava, mutta vähintään kerran reissulla tie käy italialaiseen. Näin jälleen ja kokemus oli vähintään neljän tähden arvoinen. Tunnelma oli aito italialainen sisustuksineen kaikkineen. Tarjoilijamme tuntui hallitsevan italian paremmin kuin englannin ja sepä loikin lisää aitoa tunnelmaa.

Tilasin merellistä pastaa mustekalakastikkeella ja jäätelöä jälkiruuaksi. Maistoimme myös paikallista skottilaista olutta. Tyytyväisinä poistuimme ravintolasta ja melkoisen varmasti poikkean myös seuraavalla Edin vierailulla.

PEUKKU!

kulttuuri ravintolat matkat ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *