Kolilla

DSC00324.JPG

Olemme tällä viikolla tytön kanssa reissussa Pohjois-Karjalassa, Kolin maisemissa. Lähdin viikoksi tänne tytön mummon ja papan kanssa. Koli on minulle sama asia kuin joillekin Lappi: täällä ollaan käyty pienestä asti lähes vuosittain, joko syksyllä tai talvella. Olemme viettäneet samassa vuokramökissä lukemattomia viikkoja lasketellen, hiihtäen ja retkeillen. 

Mikä parasta, täällä on vielä kunnon talvi! Keski-Suomessa lähes kaikki lumet olivat lähtiessämme jo sulaneet ja tiet paljaita, mutta täällä on lunta vielä reilusti ja kunnon talvi. Harmillisesti sekä minulla että tytöllä on nuha, mutta onneksi tuo ei niin paljon ainakaan tytön menoa haittaa. Mukavaa vaihtelua kotielämälle ja normaalille arjelle käydä välillä muissa maisemissa. 

DSC00305 (2).JPG

Pääsimme tytön kanssa ensimmäistä kertaa pulkkamäkeenkin tänä talvena. Toistaiseksi äiti taisi olla enemmän innoissaan kuin vauva. Hauska seurata tytön kehitystä. Vauvasta kuoriutuu koko ajan enemmän touhukas taapero ja hänen kanssaan pääsee enemmän tekemään yhdessä kaikkea hauskaa. Parin vuoden päästä voisi kokeilla jo hiihtämistäkin. 

20170302_125010.jpg

 

suhteet ystavat-ja-perhe matkat lapset
Kommentit (1)
  1. Ihana tuo viimeinen kuva <3

    Mukavaa lomaa teille!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *