Blogi hiljenee

kuva.jpg

Edellisestä kirjoituksesta on taas kulunut tovi ja paljon on ehtinyt tapahtua. Pienokainen on saanut nimen ja on pian iältään jo 2,5 kuukautta. On hienoa seurata, miten pikku-E oppii joka viikko uusia asioita. Miten tuo pieni tyttö tuntuu välillä niiiin isolta. Haikeana olen saanut jo laittaa pienimmät vauvan vaatteet sivuun, kasvu on ollut huimaa.

Tuleva vuosi tulee olemaan kiireinen, sillä olen kaavaillut, että opiskelen hieman lisää alaa, jolla työskentelen. Vauva, koti, ystävät ja perhe sekä harrastukset yhdistettynä opiskeluun tulee olemaan haastava yhdistelmä ja siksi olen päättänyt hiljentää tämän blogin. Ylimääräistä luppoaikaa on niin harvoin, että mielummin luen muiden mielenkiintoisia juttuja. Haaveilen kyllä, että kun tämä uusi elämä asettuu uomiinsa, löydän myöhemmin aikaa tälle harrastukselle ja voin aloittaa puhtaalta pöydältä.

On ollut mukavaa puuhaa postailla tänne hääsuunnitelmista, kodista ja odotuksesta ja ilokseni olen saanut jopa muutamia kommentteja. Kiitos niistä 🙂 

Aurinkoista kevään jatkoa ja hyvää ystävänpäivää!  <3

 

 

suhteet oma-elama
Kommentit (2)
  1. Tsemppiä tulevaisuuden suunnitelmiin! 🙂

    1. Kiitos paljon! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *