Suomen surkein kokki ilmoittautuu!
Suomen surkein kokki ilmoittautuu! Ruoanlaittointo on hiipunut lukuisten epäonnistuneiden yritysten jälkeen ja tästä suosta on vaikea nousta. Viime viikonloppuinen pihviateria ohuen ohuine peruna-bataattilastuineen oli kyllä epäonnistumisten äiti. Ylikypsä pahvilta maistuva liha tulisella pippurikastikkeella ja märillä lastuilla. Onneksi kaappiin oli varattu leffaa varten popcornia ja sipsejä 😉
Yksi onnistuminen on tullut koettua sipulikeittopussista valmistetuista lihapullista. Sipulikeittopussin lihapullareseptillä ei voi pahasti epäonnistua. Näitä pyöryköitä onkin kutsuttu bravuurikseni, mutta eilen sain kylmästi todeta, että kyllä pääkokki saa niistäkin paljon kauniimman näköisiä. Hyvä herätys. On olemassa toinen vaihtoehto sille, että läiskäisee ruokalusikalla jauhelihat pellille. Eli täytynee rehellisesti todeta, että yrityksen puutteestakin voi moittia.
Onko olemassa muita samalla tavalla asian kokevia ihmistä? Tuntuu, että kaikki osaa tehdä hyvää ruokaa! Useimmin sitä kuulee uskomattomia onnistumistarinoita kuuden tunnin lihan haudutuksesta kuin epäonnistuneista tekeleistä tai siitä, että ruanlaitto ei kuulu lempipuuhiin.