Kohdunulkoisen ja -sisäisen raskauden oire-erot

Okei, vielä en tiedä, onko tämä vauva päässyt kohtuun, mutta tuo edellisessä postauksessa mainitsemani HCG-asia puhuu vahvasti sen puolesta, että tällä kertaa kaikki on ok. Sain siirrettyä varhaisultra-ajan ensi viikon lopulta huomiselle. Mies ei voi ymmärtää, miksi tässä on niin kiire, enkä mä voi ymmärtää, miksei tässä hänen mielestään ole kiire. Tämä menkattomuudesta alkanut raskaus on vähän eri kategoriassa kuin täysin selkeä tapaus.

Tässä lista syistä, joiden perusteella uskon kaiken olevan hyvin:

– Nälkä kasvaa syödessä, kirjaimellisesti. Ruoan jälkeen on kovempi nälkä. Aamupala, keitto, hedelmä, välipala, toinen keitto – mikään ei riitä. Vasta kolmas lämmin ateria (Lie Men tacot) saivat vatsan pysymään täynnä. Tätä ei ollut viimeksi.

– Turvotus. Äitiyssukkahousut ovat paras keksintö koskaan. Notkoselkäisenä vatsa myös työntyy esiin jo nyt (tänään oletettu viikko 6+6)

– Korkeampia lukemia näyttävä raskaustesti ja halpistestin viivat tulivat näkyviin sekunneissa, ei minuuteissa

– Refluksioireita, vähän ummetusta ja muuta mukavaa. Pahoinvointia usein klo 13-15 välillä, mutta oksennusta ei tule

– Fakta siitä, että kohdunulkoiset ja keskenmenot ovat harvinaisia. Oireettomina vielä harvinaisempia. Kerran osui kohdalle, siispä on tilastollisesti tosi pieni riski kokea sama uudestaan. Mitään pelottavia oireita ei ole nytkään, normioireita kyllä

Mitään näistä listan asioista ei ollut viimeksi turvotusta lukuun ottamatta.

Huomenna mä näen sen vauvanalun. Huomenna mun on pakko nähdä se.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *