Sopivasti seksikäs mammatukka

MILF. Kuulin käsitettä ensimmäistä kertaa nykyisen mieheni suusta. Silloin sana ällötti, äiti, seksikäs, saati edes seksisymbooli? 
Minulle seksisymboolina oli nainen, laiha mutta muotoja omaava, sopusuhtainen pikemminkin. Vaalea tukka, kauniit poskipäät sekä nukkemaisen sileä ja haalea iho. Juuri kaikkea mitä itse en edusta, aidosti.

Tukkani on värjätty tiheästi 10 vuotiaasta lähtien. Kupari, kirkkaan punainen, ruskea jossa punertavia raitoja. Ainut hairahdus oli mustat hiukset, jota jälkeenpäin ihailen kovasti. Nuorena 16 vuotiaana jaksoi jopa meikata postilaatikolle menon takia. Nähtiinkö minut meikittä edes koskaan julkisesti? Ei. Minut nähtiin aina vaalealla nukkemaisella iholla, ruusun punaisilla poskipäillä ja punertavalla huulipunalla. Kaunein naisihanteeni taisi silloin olla Lumikki. 

Olin pitkään haaveillut vaaleasta tukasta, blondista, hunajanvaaleista Shakira-kutreista. Olin kymmenen vuotta värjännyt tukkaani muilla väreillä, ruskeaa,punasta, mustaa, ruskeaa ja vihdoin B-L-O-N-D-I! 

Nautin suunnattomasti vaaleantukkaisena, ja vain kerran hairahdin tummentamaan tukkaani. Syy oli kampaajassa joka haukkui tukkani lättyyn, kuolleeksi harakanpesäksi. Vaalentaminen oli mahdotonta ellen haluaisi että tukkani palaisi vaalennuksessa polkkapituiseksi.
 
Seuraavalle kampaajalle se ei ollut mahdoton asia, vaalentaa tukka takaisin.
Eikä tukkani koskaan edes ollut lähelläkään harakanpesää. Perustukka joka ottanut vaalentamisesta hieman hallaa. Balsamilla ja oikeilla hoitotuotteilla sen saa silkkiseksi, taas. 

Raskauden myötä olen miettinyt pitkään tukkani tulevaisuutta. Vaalea vai tumma? Lyhyt vai pitkä. Äitiys todellakin on muuttanut minut, vältän itseni ehostamista pakkeleilla, myrkkyä. Kosteusvoiteet ovat vaihtuneet kylmäpuristettuun kookosrasvaan. Huuhteluaineen läträäminen joka-ikiseen-pyykkikoneelliseen-vaatteita on loppunut. Myrkkyä sekin.

Myrkky ja kemikaalit olivat syy valintaani. Huomenna minusta tulee astetta tummempi. Näen ”väristäni” luopumisen väliaikaisena ratkaisuna. Lapsen takia, ja tuleva lapseni menee kaiken edelle. Vaalentaa ehtii synnytyksen tai imetyksenkin jälkeen. 

Ja onhan niitä julkkis-äitejäkin, seksisymbooleita ja MILF:ejä tummatukkaisinakin. Ja suurin osa MILF-Listojen kärjistä olevista äideistä on tummia, eikä vaaleita hunajablondeja. 

Kommentit (1)
  1. Onpa jännää, miten eri ihmisten käsityksen seksikkyydestä todella eroavat! Olen juuri kuin kuvaamasi seksisymboli, sopusuhtainen, muodokkaalla tavalla hoikka, kauniit poskipäät, ja minua jopa usein sanotaan nukkemaisen näköiseksi. En tosin ole varsinaisesti ihan vaalea. Oma tukkani on hyvin lähellä Frendien Rachelin sävyä. Huvittavaahan tässä on se, että juuri se ”Rachel-tukka” on myös niin monen ihailema. Minun mielestäni se on kuitenkin vähän tylsä, ja itse olen aina pitänyt itseäni enemmän söpönä kuin seksikkäänä. Muutenkaan itse en pidä vaaleita naisia seksikkäinä. Kauniina toki, mutta yleensä vaaleissa naisissa on mielestäni juuri sellaista viatonta kauneutta. (Toinen ääripää onkin sitten ne halvalta vaikuttavat blondit, mikä ei mielestäni myöskään ole seksikästä.) Mielestäni todella seksikkäitä naisia ovatkin tummat kaunottaret, kuten Adriana Lima, Penelope Cruz ja Salma Hayek.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *