UINUA – ensikehto

Oi sitä iloa kun huomasin ylen alueuutisissa UINUA yrityksen joka valmistaa ensikehtoja äitiyspakkaukselle sopivaksi. Mieheni sai minut vakuutettua jo aikoja sitten ettemme tarvitse sänkyä aivan heti, ensipediksi kelpaisi vallan mainiosti äitiyspakkauksen laatikko.

Ensinnäkin iloitsin jo aikaisemmin kun huomasin saavani design-laatikon. Muistan miten tylsät äitiyspakkaukset olivat ennen. Omani taisi olla pilkullinen (mintunvihreä) ja pikkuveljelläni raidallinen. Ei mitenkään erityisen kauniita.

Olen muutama yö sängyssä pyöriessäni miettinyt mihin laatikon ja vauvan voisi edes laittaa, voiko laatikon pitää lattialla? Kyllä, ei kun onhan se vaikea nostaa vauvaa lattialta syliin. Ja onhan lattialla vetoa. Entä jonnekkin korkeammalle, ei. En ota riskiä, entä jos lapsi liikkuu ja pahvilaatikko tippuu? Olen lähes panikoinut, ja peloitellut itseäni. Nyt siihen saattaisi olla sopiva idea, ei lattialla, ei pöydällä vaan sopivasti ilmassa?

app_full_proxy.png

Sen sijaan UINUA ensikehto tekee rumastakin (vanhastakin) pahvilaatikosta kauniin ja kätevän. Lisäksi olisi mukavaa tukea pienyrittäjää ideassaan, sillä ideahan on mitä mainioin!  
Ja kyllä, kyllähän tällaisen voisi ommella itsekkin, mutta mitä jos välttäisi turhan stressin. Ompelemisen, kankaan metsästäminen jne. Tilaisi vain yrityksen nettikaupasta itselleen sopivan värisen.

Eihän hinta nyt päätä huimaa, vielä. Ellei sitten UINUA ensikehdosta tule hittituote. Vaikka se jo melkoinen hitti onkin. 

Kommentit (1)
  1. Loistava idea! Pitää laittaa korvan taakse siltä varalta, että joku tuttu kaipaa ideoita Äp:n käyttöön. (Meille ei pakkausta otettu.)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *