Vauvamasut

Ennen en huomannut niitä lainkaan, ellei joku äiti tullut suoraan eteeni kaupassa. Tai jos hänen vanhempi lapsensa sai raivokohtauksen ja vuosituhannen itkupotkuraivarin.
Nyt näen niitä paljon herkemmin ja usein.

Neuvolan mukaan naisten raskautuimisissa ei tule mitään ns. piikkiä vaan vuoden ympäri on tasaisesti odottajia. Vaikea uskoa, kun löytää pyöristyneen vatsan tai parikin joka kauppareissulla.

Tänään ihailin kahden naisen ihanan pyöreää vatsaa ja katse osui omaani. Missä on pyöreys, missä on kauneus. Omani näyttää harvoin raskausvatsalta, tämäkin riippuu toki ihan omasta mielentilastani (!). Mutta useimmiten se näyttää siltä kun olisin viettänyt hyvin ravintorikkaan kesän grillin ääressä. 

Aika matelee tänään  rv 10+1 huomenna 10+2 ja sitten… voisiko ajan saada hieman nopeutettuna? Kiltti, vaikka sinne rakenneultraan ja viikkoon 13. Vaikka kaikkihan tämän jo arvaakin.

Tutut ja mieheni sukulaisetkaan eivät kysele miksen juo 3-4 kuppia kahvia enää ruuan jälkeen, tai kieltäydyn harvoin tarjolla olevista kuohuvista tai muista alkoholijuomista. Eivät kysele miksi mieheni puhuu autokaupoista ja ns. isoista perheautoista. Kaikki ovat hiljaa, vaikka pelkään jo paljastuneeni. Saan jopa erityiskohtelua ajottain, raskaushan se vain on. 

Kommentit (1)
  1. Näitä alkuviikkojen juttuja on hauska lukea, vaikka ovatkin tosi vanhoja. Muistan itekin tuon semiparanoidin fiiliksen, että kaikki tietää.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *